Soms zegt een klein geschenk meer dan duizend woorden. Met deze lijst vind jij hét allerleukste, meest romantische Valentijnscadeau – in mate!

Eeuwige liefde

De roos is het symbool van de liefde en dé manier om duidelijk maken dat jullie liefde voor eeuwig zal blijven bestaan, is met een roos dat de test der tijd zal doorstaan! Door een roos te laten behouden in goud, platina en hars zal de roos nooit verwelken. De details blijven behouden door een proces van vier weken, een prachtig Valentijnscadeau

Onafscheidelijk

 

Twee harten die samen kloppen als een, hebben ook bijpassende glazen nodig! Met deze chique, identieke champagneglazen is het gelijk duidelijk dat jullie onafscheidelijk zijn door het prachtig rode hart verwerkt in de glazen!

Groot gebaar

 

Iedereen kan wel wat geluk gebruiken. Een reis naar een heilig pelgrimsoord is daar niet voor nodig: schenk jouw geliefde een geluksmunt met een prachtige boodschap om aan te toen hoe veel jij van hun houdt: “mijn hart stroomt over van liefde voor jou, jij bent diegene van wie ik hou.

Elke dag

 

Niets laat een geliefde elke dag beter weten dat je écht om ze geeft, dan iets wat ook elke dag gebruikt wordt. Een schaal, dus! Deze prachtige, hartvormige schaal van Blond Amsterdam is simpel, goed bruikbaar en staat leuk in ieder huis. Werkelijk een liefhebbend cadeau voor iedereen!

Warm hart toedragen

Draag uw geliefde altijd een warm hart toe met de Hot Pack Heart! Dit cadeau is dan niet zo romantisch, maar wel dé oplossing voor koude handen. Met dit geschenk zullen die nooit meer koud zijn, want als je op de knop drukt wordt het hartje warm. Zo ben jij altijd bij jouw geliefde!