Het is maandag 5 november en ik zit zoals gewoonlijk achter mijn computer, te snuffelen tussen alle online presentjes. Er staan twee verjaardagen op de planning. Een leuke week waarin ik weer mijn beste beentje voor kan zetten om een origineel cadeautje te vinden. Altijd leuk, om tijdens het vieren van iemand zijn verjaardag een uniek cadeau mee te brengen. Dit jaar wilde ik het anders doen. Ik heb bijna nooit de mogelijkheid om op de dag zelf op een verjaardag te zijn. Ik bedoel, je kent het wel. ‘’Ik vier mijn verjaardag zaterdag!’’. Terwijl die persoon eigenlijk al op dinsdag jarig is. Na een aantal keer Googelen en scrollen wist ik het! Waarom geen kleinigheidje door de brievenbus?

 Gefeliciteerd spek
Tijdens mijn zoektocht op Greetz.nl was ik gefocust op het feit dat ik maar maximaal tien euro wilde uitgeven aan een brievenbuscadeau. Ik had immers ook nog wat in gedachte voor als ze écht haar verjaardag zou vieren. Daar ging ik, scrollen en scrollen. Één aardigheidje sprak mij meteen aan. De gefeliciteerd spek! Wat een leuk presentje, om iemand mee te verrassen op zijn verjaardag! Dit werd het cadeautje voor de eerste jarige van deze week. Natuurlijk wilde ik er ook nog een gezellig kaartje bij. Ik besloot om voor een minikaartje te gaan, die brand new zijn bij Greetz. Na een leuke en pakkende tekst was het tijd om mijn bestelling af te ronden. Ik keek naar het uiteindelijke bedrag. Mijn mond viel nog net niet open. In totaal moest ik €7,95 afrekenen! Wat een leuk miniprijsje voor zo’n fantastisch gebaar! Ik zei gelijk: doen! Voor ik het wist was mijn aangename presentje besteld. In een geweldige cadeauverpakking werd dit gebaar bezorgd en zorgde voor een échte verrassing.

Milka chocolade bonbons

Ook voor mijn andere vriendin ging ik op zoek naar een subliem brievenbuscadeau. Mijn zoektocht werd al meteen onderbroken toen ik het speciale hart van Milka voorbij
zag dwalen. Wat een lief gebaar voor een vriendin! Deze moest het worden. Dertig heerlijke bonbons, allen gevuld met overheerlijke chocoladecrème. Hup, in mijn winkelwagentje. Uiteraard kon hier geen kaartje bij ontbreken. De mini-cards vind ik persoonlijk zo tof, dat ik besloot om ook bij dit cadeau een klein kaartje te geven. Na een leuke tekst, was het tijd om het te bestellen. Even de goede datum invullen en klaar! Zo leuk en zo gemakkelijk. En dat allemaal voor €9,90, écht ongelooflijk!

Ben jij op zoek naar een leuk brievenbuscadeau? Wil je je jouw vriend/vriendin/vader/moeder ect. verrassen op zijn/haar verjaardag? Kies dan één van deze toffe kleine presentjes voor een aangenaam prijsje! Voor 20.00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd!