vaderdagcadeaus
in

Kleinigheidje voor Vaderdag

Kleinigheidje voor Vaderdag: ben jij op zoek naar een leuk geschenk voor Vaderdag, maar heb jij geen idee wat je paps kan geven? Een kleinigheid voor Vaderdag zal het zeker goed doen, vooral als het de onderstaande Vaderdag cadeaus zijn.

Geluksmuntje

Het geluksmuntje komt wel vaker ter sprake op ons blog, maar dat is omdat wij gewoon fan zijn! Wist je dat ze pas heel veel nieuwe geluksmuntjes hebben gekregen? Maar voor papa blijft de geluksmunt ‘Beste vader’ natuurlijk het meest toepasselijk. Voor slechts €7,95 heb je het muntje en een mooie kaart erbij; wedden dat jouw vader hier heel blij mee zal zijn!

Maak een bonnenboekje

Papa’s doen natuurlijk heel veel klusjes in huis en dat vinden ze vast niet altijd even leuk. Maak daarom een bonnenboekje met klusjes die jij voor papa kunt doen en geef hem dit cadeau. Klusjes die je erop kunt zetten; auto wassen, vuilnis buiten zetten, tafel afruimen, een dikke knuffel en ga zo maar door.

Chocolade

Is jouw vader gek op chocolade? Geef hem een chocolade hart met jouw foto cadeau! Dit kan een foto van jou zijn, een foto met jouw broertjes en/of zusjes of een met jouw vader. Hij vind het vast zonde om hem op te geven hihi.

Voor de BBQ

Misschien houdt jouw vader wel veel meer van bbq’en. Logisch, want veel mannen zijn hier gek op. Je maakt de bbq helemaal compleet met wat echt gadgets voor de bbq. Wat dacht je van BBQ Brandijzer, waarmee je een naam brand op een hamburger of ieder ander stukje vlees. Handig, zo weet hij zeker dat er geen kinderen zijn die zijn stukje vlees inpikken! Ook stoer, het Slam BBQ Zwaard. Aan BBQ zwaard zit een vork, om het vlees mee om te draaien. De houten handgreep wordt niet warm en je wordt beschermt tegen de vlammen door het roestvrijstalen handvat. Echt een hebbeding!

What do you think?

Vind de chef in jezelf: kookboeken voor beginners

2 cadeautjes voor papa