Een cadeau hoeft niet groot te zijn, het gaat ten slotte om het gebaar. Daarom hebben wij een lijstje met leuke, lieve en toffe kleinigheidjes die leuk zijn om cadeau te geven. Lees dus snel verder!

Zachte knuffel

Een knuffel is niet alleen voor (kleine) kinderen, het is ook hartstikke schattig om aan je grote liefde te geven of om kado te doen voor iemand die het momenteel even zwaar heeft. Bij YourSurprise hebben ze tal van leuke knuffeldieren met een t-shirtje aan die je kan voorzien van een (leuke) foto of tekst. Een origineel cadeau wat zeker goed in smaak zal vallen. Bekijk hier de vele schattige diertjes!

 

Houd je drankje warm

Een leuk cadeautje is deze USB Cup Warmer. Deze warmer is een bekerwarmplaat die je via de USB-poort kan aansluiten op je computer/laptop. Deze gadget is erg ruim waardoor er verschillende maten koppen op passen. Erg handig voor op kantoor of gewoon voor thuis achter je werkplek. Kortom; een gaaf hebbedingetje!

 

Keuzes maken

Sta je op het punt om een keuze te maken maar weet je niet waar je goed aan doet? Dan kan de Decision Maker je misschien wel helpen! Stel de Decision Maker een vraag, geef de bal een zetje en het zal bewegen boven de verschillende antwoordvelden. je weet het antwoord zodra het balletje stil ligt op één van de veldjes!  De antwoorden lopen uiteen van “ja” tot “vraag het een vriend” en van “misschien” tot “probeer later nog eens”.

 

Mini stofzuiger

Misschien wel de kleinste en meeste handig gadget ooit; een USB Stofzuiger. Deze mini stofzuiger bestaat uit 2 delen, waardoor je in de kleinste gaatjes en hoekjes komt. Handig om je computer en toetsenbord kruimel vrij te houden! En je hebt iets leuks om mee te pronken op je werk. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven! Bestel de mini-stofzuiger hier.