Koningsdag komt er weer aan en daarmee is het gedaan met de Hollandse nuchterheid. Haal je pruik, hoed, sjaal en schmink maar uit de kast want de oranjegekte, waar we allemaal aan mee doen, is losgebarsten! Wij hebben de allerleukste oranje producten alvast voor je op een rij gezet.

Oranje boven

Terwijl oranje de overige 364 dagen per jaar niet bepaald mijn lievelingskleur is, word ik er op Koningsdag helemaal blij van. Oranje is de kleur van ons land en daar zijn we trots op! Speciaal voor de iedereen die houdt van Nederland hebben wij de leukste oranje producten voor jullie op een rijtje gezet.

Of onder?

Met deze heerlijke oranje sloffen is het zeker niet alleen oranje boven. Ze zijn perfect voor gebruik in én om het huis. De sloffen hebben een stoere look doordat ze zijn gemaakt in de vorm van echte oranje voetbalschoenen. Inclusief veters en meerdere afbeeldingen van de Hollandse leeuw. Deze sloffen kan je buiten gebruiken. Gek doen? Ga er dan mee naar een festival. 

Wil jij ook van die toffe oranje sloffen, maar ben je niet zo’n voetbalfan? Bekijk deze pantoffels dan eens. Ook dit paar is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Kleding

Heul jij jezelf dit jaar ook in oranje? Met deze kledingstukken steel jij de show. Ga bijvoorbeeld voor dit stoere oranje pak inclusief bijpassende stropdas. Zo val jij, zelfs tussen al het oranje, zeker op. Ben je op zoek naar een kostuum dat nóg origineler is?

Accessoires

Ga jij liever voor wat subtiele details waarmee je laat zien dat je van Nederland houdt? Met deze rood-wit-blauw snor of baard val je op zonder dat je jezelf helemaal oranje te hoeft kleden. Ook zijn er verschillende gekke brillen waardoor je toch helemaal in de sfeer van Koningsdag komt. Ben of ken jij een man met stijl? Dan zijn deze vlinderstrik en Hollandse bretels misschien wat voor jou!

Met deze Oranjeproducten moet het zeker een geslaagde dag worden. Stuur jij ons je leukste foto? Have fun!