Eind januari kondigde onze koningin Beatrix aan dat ze na 45 jaar haar stokje overdraagt aan haar zoon prins Willem-Alexander. Over ongeveer twee weken treedt zij echt af. De Telegraaf webshop biedt hierbij exclusieve koningshuis producten aan. Alle producten zijn helemaal gericht op de aanstaande troonwisseling. Van accessoires tot decoratie, van boeken tot DVD’s, van Kroningsjuweel tot mode en puzzels. In deze categorieën kun je allerlei producten vinden die zijn gericht op de aanstaande troonwisseling. Ik heb er een aantal leuke producten voor jullie uitgepakt.

Kroningsjuweel

Het officiële Kroningsjuweel geslagen door de Nederlandse munt. Deze is zo bijzonder, het is ook niet in de winkel te koop. Aan de ene zijde vind je koningin Beatrix die terugkijkt op een succesvolle regeerperiode en aan de andere kant vind je de aanstaande koning Willem-Alexander. Het is puur ambachtelijk vakwerk. Het Kroningsjuweel is een waardevol bezit. Het wordt geleverd in een fraaie Timeless Classics buidel.

Op de troon

Op de troon is een exclusief Telegraafboek. Het boek is gemaakt door de redactie van de Telegraaf. Je leest daar alles over de regeerperiode van koningin Beatrix, de inhuldigingen van de vorstin en haar moeder prinses Juliana en de inhuldiging van de aanstaande koning Willem-Alexander. Het boek is ook voorzien van prachtige foto’s.

Puzzel

Voor de puzzel liefhebbers is “De Inhuldiging” puzzel van Jan van Haasteren een must have. Jan van Haasteren heeft deze afbeelding van de puzzel speciaal getekend ter ere van de Inhuldiging van Prins Willem-Alexander op 30 april aanstaande te Amsterdam. Deze plaat laat een feestende menigte zien op de Amsterdamse grachten. De legpuzzel bestaat uit duizend stukjes en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Ik zeg veel puzzelplezier!

Kroningsdas

 

Voor de heren iets bijzonders voor bij een blouse, de prachtige kroningsdas! Het is een unieke zijden das en ook speciaal ontworpen ter gelegenheid van de aanstaande kroning. De kroningsdas is geproduceerd in gelimiteerde oplage.

Er zijn nog veel meer producten te vinden die te maken hebben met de troonwisseling. Alle producten zijn exclusief dus wees er snel bij! Neem gauw een kijkje op de webshop van Telegraaf voor de Koningsproducten!