Iedereen is tegenwoordig maar druk, druk, druk. Omdat het koken er dan wel eens bij kan inschieten hebben we een paar handige keuken gadgets voor je uitgezocht die je bijna dagelijks kunt gebruiken (en niet letterlijk in de ‘keuken’ la verdwijnen).

Herbsicle

De meeste gerechten hebben wel wat kruiden nodig. Het liefste gebruiken we daar verse kruiden voor. Helaas verkoopt de supermarkt altijd meer verse kruiden dan je op dat moment nodig hebt. In de Herbsicle sla je makkelijk je kruiden op. Zet ze in de vriezer en binnen een paar uur heb je een ‘lolly’ aan kruiden, zodat je het hele jaar door verse kruiden in huis hebt. Weg met die smakeloze droge kruiden!

Spaghettimeter

Heb je soms ook zo’n honger dat je wel een paard kan opeten? Dat kan nu! Nou ja, bijna.. Met deze groene spaghetti-meter kun je precies uitrekenen hoeveel pasta je nodig hebt. Er zijn vier hoeveelheden: voor een kind, een volwassen vrouw of man, of voor een groep van 4 (of dus voor 1 persoon die honger als een paard heeft.

Sushi Bazooka

Speciaal voor de Sushi liefhebbers! Je kan nu zelf heel gemakkelijk restaurantwaardige sushi maken. Bewapen je zelf met deze sushi bazooka en je kunt je sushi cravings voortaan altijd in de hand houden.

Pasta Timer

Haat je het ook wanneer je pasta niet helemaal goed gekookt is? Nou, maak dan kennis met onze kleine Italiaanse vriend ‘Al Dente’. Wanneer het water voor je pasta lang genoeg kookt, begint de beste man te zingen. Ja je leest het goed, wanneer Al Dente lang genoeg in het water heeft gezeten, zingt hij opera. Hij speelt drie verschillende melodieën op drie verschillende tijden. Toegegeven, Al Dente ziet er misschien een beetje boosaardig uit, maar het enige wat hij wil is je helpen de beste pasta te maken!

5-1 barbecue tool

Met het barbecue seizoen bijna weer voor de deur sluiten we af met deze handige 5-1 bbq-tool. Met deze Barbeqing wordt je in een handomdraai de koning(in) van het barbecueën. Draaien, prikken, opscheppen, verplaatsen, alles is mogelijk in één handomdraai. Zo hou je je andere hand altijd vrij voor een biertje of wijntje. En dat is ook niet al te onbelangrijk natuurlijk!