in

Nu 45% korting op kerstballen en een GRATIS kerstmuts!

YourSurprise is er vroeg bij dit jaar! Speciaal voor jou hebben zij een geweldige Pre-Kerst Actie bij YourSurprise! Bestel voor 8 november 2 mega kerstballen en je profiteert van 45% korting. En, om het feest helemaal compleet te maken ontvang je ook nog een GRATIS kerstmuts!

Kerstsfeer

Kerst is ieder jaar weer één van de leukste feestdagen. Alles staat in de thema van geluk, liefde en familie. Je geeft cadeautjes aan de mensen die belangrijk voor je zijn, het kerstverhaal draait natuurlijk niet echt om de cadeautjes maar dat maakt het feest wel af. Je maakt extra tijd voor elkaar of houd een gezellige kerstdiner met vrienden en/of familie. Zelfs aan de mensen die geen vrienden of familie hebben, word er rond deze tijd extra aandacht aan besteedt. Daarnaast word het huis versierd met duizenden lichtjes. Op sommige plaatsen is het zelfs een soort wedstrijd wie het mooist versierde huis heeft. En natuurlijk is er geen kerstmis zonder een kerstboom met de mooist gekleurde of glazende kerstballen. Om het echt compleet te maken, veel cadeautjes onder de kerstboom.

Mega kerstballen

Versier dit jaar de kerstboom met mega kerstballen voorzien van je eigen foto en je geeft deze Kerst een heel persoonlijk tintje. Een uniek cadeau, waarmee je jouw huis helemaal in de kerstsfeer brengt. Zo wordt Kerst 2015 een feest om nooit te vergeten!

Korting kerstballen met naam

Bestel voor 8 november 2 mega kerstballen en je profiteert van 45% korting. En, om het feest helemaal compleet te maken ontvang je ook nog een GRATIS kerstmuts!

Cadeautips

Wij geven je graag wat inspiratie voor wanneer je deze kerstballen met eigen foto en/of tekst cadeau kunt doen.

  • als sinterklaascadeau, in de zak of in de schoen
  • om alvast te hebben om leuke foto’s voor de kerstkaarten mee te maken
  • als cadeau voor opa en oma
  • als relatiegeschenk, met het logo van het bedrijf erin
  • leuk voor de juf, met een foto van de klas
  • leuk voor vrienden of familie die niet bij jou kunnen zijn tijdens de feestdagen

En zo zijn er nog veel meer leuke ideeen! Wat is jouw cadeautip?

What do you think?

Duplo; we spelen het liefst met Duplo!

Housewarming kado? Geef een bezem, zout en brood!