Het wordt weer kouder buiten dus met de eerste nachtvorst moeten de ramen van je auto weer gekrabd worden en als je pech hebt ligt er een laag sneeuw zodat je alles weer sneeuwvrij moet maken. Op Ditverzinjeniet.nl vind je de leukste gadgets en handigheden om je met deze ongemakken te helpen. Maar ook voor in huis hebben ze heerlijke warme gadgets!

Koud kunstje

Wat dacht je van een verwarmde ijskrabber en slotopener. Dat maakt het krabben van je voorruit een stuk aangenamer. Je sluit de ijskrabber aan op de sigarettenaansteker van je auto en in een mum van tijd is je autoruit ijsvrij. En met de verwarmde slotopener heb je je slot binnen enkele seconden open.

Toch bereikbaar

Tegenwoordig hoor je er niet meer bij als je geen smartphone hebt en je wilt natuurlijk wel bereikbaar zijn als je buiten loopt en het is koud. Aan de vingertoppen bij de duim, wijs- en middelvinger zit een speciaal ingeweven stof waarmee je je telefoon makkelijk kan bedienen. De iGloves zijn er in 8 verschillende kleuren in één maat wat bij bijna iedereen past. Alleen voor grote handen zijn ze niet geschikt.

Er warmpjes bijzitten

De kachel kan gerust een stuk lager gezet worden met deze heerlijke Snug Rug. Dit is een warme fleecedeken met wijde mouwen om heerlijk mee weg te kruipen op de bank als je een boek aan het lezen bent of tv aan het kijken bent. Je kunt hem natuurlijk ook meenemen als je op vakantie gaat en het een beetje koud is in je tentje ‘s nachts. Hij is verkrijgbaar in het roze en rood met hartjes.

Het klinkt als muziek in de oren

Warme oren maar tegelijkertijd wil je ook muziek luisteren. Je oordopjes onder je muts is vaak lastig dus nu is er een gebreide muts met ingebouwde speaker. De muts is er in twee kleuren te weten wit en beige en is er in één maat. Er is een draadloze versie die werkt op batterijen. De versie met snoer werkt zonder batterijen. De muts is zelfs uitwasbaar als je de speakers verwijderd.