Eindelijk, hij is geboren; het zoontje van Wesley en Yolanthe! Dat werd vanavond bekend gemaakt door RTL Boulevard. Vertel eens, wat vind jij van zijn naam?

Het lieve baby’tje heet… Xess Xava! Dus geen Wesley, Desley, Jeffrey of andere naam eindigend op ey. Hiermee breekt Wesley volgens mij wel een familie traditie. Bij zijn zoontje wat hij met zijn  ex-vrouw Ramona deed hij nog wel mee met deze traditie: hij heet Jessey.

Kraamcadeau jongens

Mocht je Xess Xava willen verrassen met een leuk kraamcadeau, wij geven je tips! Het is altijd wel handig om te weten wat voor kraamcadeaus nou het beste scoren.

1. Stoere loopfiets

Ik heb een geweldige tip voor de eerste verjaardag! Namelijk een stoere loopfiets. Op deze robuuste loopfiets voelt iedere jongen zicht een echte coureur! De loopfiets is voorzien van een stevig en breed stuur en dankzij de vier wielen heeft jouw kind een veilige basis. Het stoere zwart met witte race-strepen in combinatie met de naturel look maakt van de houten loopfiets een echte blikvanger!

>> Bekijk hier alle kraamcadeaus!

2. Mutsje en Slofjes

Een Dirkje Uni Star off white setje van mutsje en slofjes is ook altijd handig. Een baby heeft daar nooit teveel van. Het setje bestaat uit slofjes en een mutsje in off white met grijze details en sterretjes. De lijn Uni Star bestaat uit losse items zodat je zelf je (cadeau)setje kunt samenstellen! Dat is helemaal geweldig.

3. Luiertaart Gereedschapsbox

De luiertaart gereedschapsbox vind ik ook zo’n origineel en apart kado. Het is een “taart” dat bestaat uit 21 luiers van Huggies, een gereedschapstas, een hamer met rammelgeluid, een schroevendraaier met rammelgeluid, een moersleutel met een piepgeluid en een nijptang. Superhandig toch? De luiertaart zal standaard worden ingepakt in folie!

4. Kadomand met naam

Weet jij al precies wat de naam van het jongetje gaat worden? Dan is een kadomand met naam ook echt een aanrader. Er zijn verschillende soorten kadomanden, maar ik zelf vind bijvoorbeeld de geboortehart een hele leuke!

5. Kadobon

Weet je nou echt niet wat je moet halen? Dan is een kadobon altijd een goede optie. Op die manier kunnen de ouders van het kindje zelf een kado kopen en dat is meestal iets wat ze erg hard nodig hebben.