Kaartje-Greetz

Heb je een dochter, vriendin of nichtje die binnenkort moeder wordt en ben je nog aan het nadenken wat voor kraamcadeau je de nieuwbakken ouders wilt gaan geven? Waar je ook voor kiest, een cadeau met de naam van de pasgeboren baby is AL-TIJD een goed idee!

Grienen geblazen als ik haar naam zag staan

Toen ik moeder werd had ik nooit kunnen vermoeden hoeveel een kraamcadeau met naam van onze dochter erop met mij zou gaan doen. Maar het werd grienen geblazen tijdens de kraamweek, iedere keer dat ik een kaartje of een cadeau kreeg waar de naam Bente op stond. ‘Kijk nou, hier staat Bente op!’ was een veelgehoorde kreet van mij waar vele kraamtranen op volgden. Ik werd helemaal week elke keer dat ik haar naam ergens op zag staan.

Kraamcadeau met naam en geboortedatum

Het begon met een knuffelbeer met een lintje om de hals waarop de naam van onze dochter en haar geboortedatum op waren geprint. Een schot in de roos dat cadeau, want naast dat het een functie heeft voor dochterlief is de knuffel door ons als ouders direct gebombardeerd tot favoriete knuffel.

Rompertje met daarop de naam

Weer zo’n cadeau dat niet alleen maar functioneel is, maar ook in de smaak valt bij de ouders. Ook op het kinderdagverblijf zullen ze blij zijn met dit soort rompertjes, aangezien er nooit meer discussie over mogelijk is van wie welk kledingstuk is.

Sssst, hier slaapt Bente

Van het bedrijf waar mijn man werkt kregen we een slaapzak cadeau met daarop de tekst: ‘Ssst, hier slaapt Bente’. Deze slaapzak is verkrijgbaar met welke naam je ook maar hebben wilt via Simplycolors.nl. De slaapzak is momenteel nog een beetje te groot, maar ik kan niet wachten tot ze hier lekker in gaat slapen. Te groot is overigens altijd goed. Beter te groot dan te klein, want dan weet je zeker dat de nieuwbakken ouders later nog wat aan het cadeau zullen hebben.

Stuur eens een gepersonaliseerd kaartje

Ben je niet van plan om een duur cadeau te geven omdat de nieuwe ouders in kwestie slechts vage kennissen zijn of simpelweg omdat je portemonnee het niet toestaat? Een kaartje wordt ook altijd gewaardeerd. Via Greetz is het mogelijk om kaartjes te sturen met daarop de naam van de pasgeborene. Succes gegarandeerd!

Waarom is een kraamcadeau met naam nou zo geschikt?

Als er iets is dat de ouders van een pasgeborene zorgvuldig hebben uitgezocht dan is het wel de naam van hun baby. Of er nou gekozen is voor het vernoemen van één van de grootouders, er gekozen is voor een naam die voor de ouders een bijzondere betekenis heeft of een religieuze achtergrond heeft of er gekozen is voor een naam die de ouders gewoon erg mooi vinden, de naam van de baby is iets wat de ouders hun kindje meegeven voor de rest van het leven. Wat voor cadeau met naam je dan ook kiest, je kunt nooit de plank misslaan.