Wat is dat toch met bekende mensen en cadeaus?! Ze hoeven maar te trouwen of een kindje te krijgen en ze worden bedolven onder de kraamcadeaus! En vaak niet van die kleine cadeaus ook. Betst lullig als je bedenkt dat deze mensen vaak juist geld genoeg hebben om alles te kopen wat hun hartje begeerd.

Zo vertelden we al over de diverse kinderwagens die Victoria en David Beckham als kraamcadeau kregen bij de geboorte van de kleine Harper, wat ook geld voor Kate Hudson. En natuurlijk hebben Beyonce en Jay-Z ook heel veel cadeaus voor de kleine Blue Ivy ontvangen. Zo lezen we op Telegraaf.nl dat Oprah Winfrey een stapel kinderboeken heeft gestuurd en dat ook Mariah Carey, Kanye West en P. Diddy mooie luxe cadeaus hebben gegeven.
Gelukkig voelen de meeste celebrities zich ook wel bezwaard en gaat het meeste naar een goed doel. “Een groot gedeelte zullen Beyoncé en Jay-Z dan ook schenken aan een organisatie die zich inzet voor jonge moeders. Het mooiste cadeau, Blue Ivy, hebben ze toch al, dus willen ze ouders helpen die het minder hebben getroffen.”
Er is trouwens een cadeau dat Beyonce en Jay-Z wel voor Blue Ivy willen houden. “Een goede vriend uit de muziekwereld heeft ze een Cartier-pop vol diamanten gegeven. Dat speelgoed is minstens twintigduizend dollar waard. Blue’s eerste stuk bling!”