in

Kraamcadeaus voor het goede doel

Kraamcadeaus voor het goede doel, dat is eigenlijk nog niet zo gek! Veel beroemde mensen worden bedolven met kraamcadeaus, terwijl ze zelf juist het geld hebben om alles te kopen. Onzin eigenlijk dus. Ik vind het daarom mooi dat ze dit juist anders willen!

Gift voor het goede doel

Toen Kate Hudson zwanger heeft zij laten weten dat zij geen dure babycadeaus wil ontvangen. In plaats van kraamkado’s ontving zij liever donaties voor Barcham Trees, zodat deze organisatie meer bomen kan planten. Ook tijdens haar babyshower vroeg zij om giften voor deze stichting in plaats van dat zij cadeaus voor de baby wilde hebben. Als zwangerschapsverlof cadeau wilde zij dit vast ook graag hebben.

Cadeaus voor het goede doel

Ook Victoria en David Beckham hebben het goede doel gesteund met de cadeaus die ze voor baby Harper hebben ontvangen. Deze kraamcadeaus hebben ze gedoneerd aan het goede doel. En terecht, want ze kregen wel duizenden kado’s! Onder de cadeas zaten bijvoorbeeld veertien kinderwagens, kado’s die ze van vrienden, familie én fans hebben gekregen.  Maar ook alle andere kado’s zoals kleertjes en speelgoed doneerden Victoria en David aan het goede doelen.

Een mooi streven, toch? Je hoort het wel vaker, vooral als mensen al een kindje hebben, dat ze een bijdrage voor een goed doel vragen. Maar vind jij dat je mensen kunt verplichten om een bijdrage voor het goede doel cadeau te geven? Of moet je jouw gasten de vrije keus laten?

 

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

Vaderdagkado

De My Box opruimboxen