in

Kraamcadeautjes: wat is leuk om te geven?

Ik ben nu in de periode beland dat vrienden, familie en kennissen om mij heen kindjes krijgen.. Door deze babyboom ben ik regelmatig bezig met kraamcadeautjes. De leukste cadeautjes heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Luiertaart

Een luiertaart mag niet ontbreken in dit rijtje! Ik vind ze altijd leuk om te geven en te krijgen. Verschillende lagen luiers met daarop allemaal leuke cadeautjes voor de baby. Ik heb nu ook een luiertaart gevonden waar je slabbetjes en een tutpopje met naam bij kan doen. Echt superleuk! Je kan natuurlijk ook zelf zo’n taart maken.

Dit alles zet je op een mooi onderblad. Om het af te maken plaats je allemaal leuke cadeautjes op de luier. Ik weet zeker dat de ouders het erg leuk zullen vinden!

Een 10 dagenmand

In de 10 dagenmand zitten 10 cadeautjes die de vrouw mag uitpakken tijdens haar kraamtijd. Bij ToebieDoebie hebben ze een hele leuke mand. Je kan het natuurlijk ook zelf maken. Een mooie mand kopen en daarin allemaal cadeautjes doen. Zo hebben de kersverse ouders elke dag iets om naar uit te kijken. Leuk en origineel!

Baby- en peuterrecepten

Ik was laatst aan het googlen naar recepten en toen kwam ik een boek tegen bij Bol.com. Het staat vol met recepten en tips om van melkvoeding naar vast voedsel te gaan. Ook genoeg recepten voor je peuter. Ideaal voor papa’s en mama’s die hun kind een lekker en gezond gerecht willen voorschotelen. Een aanrader!

Kinderstoel

Als je met een groep mensen iets wil geven, dan kun je ook een groter kraamcadeau geven. Verzamel geld in met jouw collega’s, familie of mensen van de sportclub en koop een cadeau waar ze écht iets aan hebben of waar ze zelf het budget niet voor hebben. Bijvoorbeeld een luxe kinderstoel zoals de Stokke Tripp Trapp of een babyphone met camera.

Iets met zijn of haar naam

Een rompertje, een mutsje, een t-shirt, een koffertje of een badcape met de naam van het kind is ook leuk. Persoonlijk en iets unieks. Bij Bulbby vind je genoeg leuke kraamcadeaus met naam! Ik weet zeker dat de ouders dit ook erg leuk vinden.

banner-ebook

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

Vaderdagkado

Ik word vader!

5x de leukste Valentijnscadeaus per post