Het is altijd bijzonder als een baby’tje wordt geboren; een nieuwe wereldburger. Of het nu het zoontje of dochtertje van iemand is die dicht bij je staat of wat verder weg; het is altijd leuk om de ouders te verrassen met een leuk kraam cadeau.

Kraam cadeau

Er zijn meerdere manieren waarop je een kraam kado kunt geven. Natuurlijk gewoon zelf, als je op kraambezoek of naar het kraamfeest gaat. Of per post, als je verder weg woont of er een andere reden is waarom je niet op bezoek gaat. Je kunt ook met met meerdere mensen een kraamgeschenk geven, bijvoorbeeld met alle collega’s of leden van een vereniging. Het voordeel hiervan is dat je dan meer budget hebt en een duurder cadeau kunt geven.

Top kraamkado’s

Sommige kraam cadeaus zijn gewoon altijd een schot in de roos!

  • Een luiertaart mag niet ontbreken in dit rijtje! Ik vind ze altijd leuk om te geven en te krijgen. Verschillende lagen luiers met daarop allemaal leuke cadeautjes voor de baby. Echt superleuk en handig, die luiers! Daar krijg je er nooit genoeg van.
  • Cadeaumand
  • Ook een mooi streven, vraag babycadeaus voor het goede doel. Dit deed Kate Hudson bijvoorbeeld.

Kraamkado per post

 

Kraamkado’s voor de peutertijd

Waar je bij het kiezen van babykleding nogal met smaak te maken hebt, zit je met speelgoed al snel goed. Hoewel een baby in het begin met enkele speeltjes al meer dan tevreden is, komen er later tijden aan waarin het speelgoed niet is aan te slepen. Met speelgoed dat naast leuk ook nog eens goed voor de ontwikkeling is scoor je extra punten. Minpunten scoor je met speelgoed dat wel leuk is, maar verschrikkelijk veel (of irritant) geluid produceert.

 

Image Credits: Pixabay.