De komst van een nieuw mensje op de wereld is een speciale gebeurtenis en moet groots gevierd worden! Met onderstaande kraammanden zul je de kersverse ouders (én de baby zelf natuurlijk!) een groot plezier doen.

Hoera, het is een….. meisje!

De grote, roze wolk houdt nog wel even aan met dit cadeau! Deze goedgevulde, luxe mand bevat  een rompertje, een badcape, een slab, een tutdoekje, babyslofje, konijn Richie van Happy Horse, vijf new born luiertjes met roze strik, en een melktandendoosje voor later! Daarnaast zit er ook een boekje bij :’’Hoera een dochter’’. En dat allemaal in –hoe kan het ook anders- de kleur roze. Het leuke is dat je de naam van de kleine meid in het doekje kan laten borduren: extra persoonlijk! Bestel deze kraammand met roze accenten hier!

10 dagen familiemand

De eerste 10 dagen elke dag een cadeautje! De ene dag wordt de nieuwe vader blij gemaakt, de andere dag de trotse moeder en uiteraard zijn een aantal cadeautjes bestemd voor de nieuwe baby. Het uitgebreide pakket bevat: Een schattige muziekbeer Boogy, een handdoek voor papa én een voor mama!  Zwitsalzalf voor de baby, Een ecru badcape. badschuim voor zowel papa als mama. Ook ontbreken een knuffelbeertje van Happy Horse, een truitje met lange mouwen én en fotoboekje om de eerste foto’s in te doen niet! Klik hier om de luxe kraammand te bestellen!

 

Kraammand Baby Zoo

Iets anders dan alleen een blauw of roze mand geven? Kies het thema Baby Zoo! Dat wordt vast en zeker een stoere en avontuurlijke baby! Dit kleurrijke en vrolijke pakket bevat een houten muziekdoosje met ronddraaiende wilde dieren, een hangaapje van Happy Horse, blue Gloffy slofjes van Happy Horse, een rammelaar Giraffe van Happy Horse, een houten trekbeest in de vorm van een leeuw of olifant, én een buggyboekje. Bestel deze kraammand die in het thema staat van de jungle!

 

Kraammand Baby Farm 

 

Een vrolijke beestenboel in een mand! Groeit de baby op in- of rond een boerderij? Dan is dit een heel leuk, bijpassend cadeau! Het pakket bestaat uit een knuffeleendje van Happy Horse, een konijnen tutdoekje, een stenen spaarkoe, een badeendje en muziekdoosje met dansende kippetjes, kikkertjes en lieveheersbeestjes, en een voelboekje met boerderijdieren! Klik gauw hier om hem te bestellen.