Wat een nieuws! Er is een kleine spruit bijgekomen op de wereld! En het is extra leuk nieuws omdat het van een bekende is. Na een zware bevalling is het altijd leuk om je vriendin en lieve kindje te verrassen met een leuk cadeau. Maar wat is nu echt leuk om te geven? Soms is het best lastig om cadeaus te verzinnen voor iemand. Hebben ze het al? Geeft iemand anders het niet? Vooral bij kraamcadeaus is het een beetje navragen. Maar als er geen wensen zijn doorgegeven heb ik nog wel wat tips voor je!

Speelgoed

Een leuk cadeau om moeder en kind mee te verrassen is speelgoed. Voor baby’s kan er natuurlijk nog niet veel speelgoed gekocht worden in verband met leeftijdsgrens en het doorslikken van onderdeeltjes. Maar er zijn al wel genoeg andere leuke alternatieven. Zoals bijvoorbeeld een zacht boekje waar de baby’s door middel van plaatjes kijken kan leren herkennen. Door een knuffel met muziek kan een baby lekker mee genieten en geluid herkennen. Ook een leuk muziek mobile voor in de wieg is een echt succes. Als je een cadeau wil kopen voor wanneer het kindje wat ouder is is Duplo een heel leuk cadeau. Je hebt prinsessen, piraten en heel veel andere soorten.

Knuffels

Een cadeau waarmee je altijd punten scoort zijn knuffels. Knuffels kunnen baby’s niet genoeg hebben! En het fijne aan een knuffel is dat deze jaren meekan, het een maatje kan worden voor het leven en (bijna) altijd goed zijn. Al koop je een knalroze, knalgele, hele blije, grappige knuffel, het kan altijd! Baby’s worden blij van knuffels en maken gelukkig geen onderscheid.

Babykamer

Ook een heel verrassend cadeau is er een voor de babykamer. Moeders willen natuurlijk de perfecte kamer voor hun lieve kleine kind en een toevoeging van een vriend of vriendin maakt dit wel heel bijzonder. Als je bijvoorbeeld weet dat de moeder de kleuren paars en zilver heeft gecombineerd is het leuk hier een dekentje, slabbertje, speentje, pantoffeltje van te kopen. Succes gegarandeerd!

Image Credits: Pixabay.