Het is altijd leuk als we een review mogen schrijven! Dit keer over de kruidenpotjes van Rosti Mepal!

Verse kruiden

Verse kruiden: wij houden ervan. Wat zelf geknipt groen over je maaltijd doet wonderen. Helaas gaan sommige plantjes op de vensterbank wel érg kort mee. Je koopt een kruidenplantje bij de lokale supermarkt en vergeet vervolgens het plantje water te geven. Gebeurt me telkens weer. Een van de oplossingen om dat te voorkomen is óf overgaan op gedroogde kruiden in een potje óf beter je best gaan doen en op gezette tijden je kruiden te bevochtigen. Met de kruidenpotten van Rosti Mepal voorkom je het uitdrogen van de plantjes en hoef je niet meer het water op de kruiden te gieten (wat ook niet echt goed is voor kruidenplantjes).

Vrolijke kleuren

Het eerste wat opvalt aan de kruidenpotjes van Rosti Mepal, zijn de kleuren! Wij kregen ze in een felle kleur groen; daar wordt je wel vrolijk van. Maar het staat natuurlijk niet alleen heel erg leuk in de keuken; het is ook nog eens heel handig!

Wat doet het nu eigenlijk?

In een kruidenpotje moeten natuurlijk kruiden, dus hop, wij naar de Intratuin toe om een plantje basicilium te kopen. Daar zijn wij namelijk gek op, ideaal dus om vers in huis te hebben. Het is geen gewoon kruidenpotje, de potjes van Mepal Rosti hebben een hydro bewateringssysteem. Via het katoenen koord nemen de kruiden de hoeveelheid water op die ze nodig hebben en zo kunnen de kruiden optimaal groeien! Eén tot twee keer per week vul je het waterreservoir en voor de rest regelt het systeem het zelf.

In de keuken

Inmiddels staan de kruidenpotjes van Mepal Rosti een aantal weekjes en ze bevallen super! Het is ongelooflijk; maar dit is een van de weinige planten die ik gewoon groen kan houden 🙂 In allebei de potjes heb ik een andere soort kruiden zitten, heerlijk voor over de maaltijd. Een aanrader wat ons betreft!

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!