Als je op zoek naar leuke ‘tierelantijntjes’ voor in en rond huis, zit je hier goed. Artistieke cadeaus hoeven niet duur te zijn en zijn soms makkelijker te vinden dan je denkt. Met deze instelling zijn wij op zoek gegaan en komen wij nu met vijf kunstzinnige uitlatingen!

5 kunst cadeaus voor de kunstzinnigen

1. Delfts-blauw

Deze toffe vaas, helemaal in het design van het Oud-Hollandse Delfts-blauw, zal prachtig staan in ieder huis. Naast decoratie is hij ook goed te gebruiken voor bloemen. Schoonmaken is geen probleem, want de vaas is vaatwasbestendig. Een beeldig cadeau voor ieder huis en haard!

2. Zelf kunst worden

Wie wel eens de behoefte heeft gehad om zélf kunst te zijn, zal dol zijn op dit cadeau. Deze prachtige, houten wanddecoratie wordt volledig gekleurd met een zelfgekozen foto. Het product is netjes afgewerkt, zodat er geen scherpe randen of oneffenheden zijn. Een geweldig geschenk voor ieder huishouden dus!

3. Moment vastleggen

Een trouwerij, jouw vrienden of zelfs een prachtige foto van je kind – dat zijn dingen die je jouw heel leven lang wilt koesteren. Met een prachtige mozaïek combineer je alle foto’s bij elkaar tot één prachtige herinnering, zoals hier boven afgebeeld. Kunstzinnig, creatief én origineel!

4. Kunstzinnige vissenkom

Ook je vis verdient een hemels appartement en daardoor is het Fishhotel een perfecte locatie voor je goudvis om te vertoeven. Het onderwaterhotel is geïnspireerd op een appartementencomplex in Hong Kong. Dit hotel maakt je woonkamer net dat beetje mooier!

5. Zelf kunst maken

Je hebt de beschikking over vele kleuren verf en de benodigde materialen. Gooi verf op verschillende manieren op het doek en er ontstaat een prachtig kunstwerk! Leef je uit! Knoeien is niet erg, want de grond is jouw werkveld.