Verras jouw Valentijn dit jaar met een romantische kussen in een normale vorm of in hartenvorm en met jullie foto erop? Of de Love kussen speaker is ook helemaal toppie als Valentijnscadeau. Hoe verras je je partner? Op die manier dus! En een kussen past nog altijd wel op het bed. 

Hartvormige kussen

Het hartvormige kussen is niet zomaar een kussen.. Ja, hij is in hartenvorm én je kan het zo personaliseren dat je een foto of jouw eigen tekst op de kussen kan laten drukken. Wat een geweldig Valentijnscadeau. De kussen is superlief en het is een leuke manier om aan iemand te laten weten dat je van hem of haar houdt. De afmeting bedraagt 34cm x 31 cm.

Love Kussen Speaker

Het Love Kussen Speaker is dé rode, romantische en relaxte kussen die je wel als cadeau moet geven aan je Valentijn. De kussen is zeer comfortabel en het heeft een ingebouwde speaker. Het werkt heel makkelijk; sluit je MP3-speler of Ipod aan op het kussen, zet de muziek aan en ga lekker languit op je bed liggen om vervolgens lekker in slaap te vallen. Door zijn hartvorm en rode kleur is dit het unieke cadeautje voor Valentijnsdag.

Foto Kussen

De foto kussen is ook een echte aanrader voor Valentijnsdag. Verras jouw Valentijn met dit prachtige cadeau. Een heerlijk, grote, zachte kussen waarop een mooie foto is gedrukt. Jij kan bepalen op welke manier jij het kussen wil laten bedrukken en kies het passend formaat. De kussens zijn zowel verkrijgbaar met als zonder vulling.

In de foto-editor kun je de verschillende kleuren bekijken en ontwerp je heel gemakkelijk met je eigen foto, tekst of tekening, een verrasend cadeau voor jouw liefste Valentijn! Je hebt keuze uit de volgende kleuren kussens: bordeaux, blauwgroen, donkerblauw, geel, lichtblauw, rood, roze, wit en zwart! Wat een keus, er zal dus altijd wel iets voor jouw Valentijn tussen staan.