in

Last minute Sinterklaaskados voor meisjes

Ben je ook wel eens vergeten een sinterklaascadeau voor je dochter, nichtje of zusje te kopen? Ik had dat vorig jaar. “Niet vergeten dat Peppa Big huis te kopen”… En wat doe ik? Toch het cadeautje vergeten! Met als gevolg: Racen! Had ik toen maar een last minute lijstje gehad. Dat had me enorm wat stress bespaard. Daarom voor jullie Last minute Sinterklaascadeaus;

 

Super Sand Classic – Speelzand – 450 gr Zand

Is jouw kleine meid creatief? Dan wordt ze ontzettend blij met Super Sand in haar schoentje. Met Super Sand kan ze namelijk eindeloos spelen zonder dat het een kliederboel wordt. Het zand is gemaakt van natuurlijk materialen, is antibacterieel en wordt geleverd met een bak en 6 vormen.

Play-Doh Fun Factory – Kleiset

Kleien wordt nooit meer hetzelfde met de kleiset van Play-Doh Fun Factory. Het zachte klei is elke keer opnieuw te kneden. Maak duizenden figuurtjes en gebruik je fantasie! Een superleuk Sinterklaas cadeau.

STABILO Power Viltstiften – 24 Stuks

Is jouw meid een ontwerpster? Met de Viltstiften van STABILO Power kan ze elke design een geweldige kleur geven! Ben je vergeten de dop erop te doen? Geen probleem, want deze topviltstiften drogen niet uit. Ze gaan dus super lang mee en zijn uitwasbaar.

K3 Microfoon met Stemopname

Ken jij iemand die een superster wilt worden en van zingen houdt? Met deze Microfoon kan je 4 coole fragmenten van de K3 liedjes meezingen. En als ze het beter kan dan neemt ze gewoon haar eigen liedje op!

Fisher-Price Little People Sinterklaas en Piet

Voor eindeloos speelplezier zijn de kleine poppetjes van Fisher-Price onmisbaar. Maak deze pakjesavond compleet met dit cadeau!

 

Bij bol.com vindt je altijd prijs! Shop daarom voor je Last minute Sint en Piet cadeau bij bol.com!

What do you think?

Lootjes trekken; geheim houden of iedereen vertellen

Feestdagen 2014