Chips! Door alle drukte, afspraken en de nodige late avondjes, ben je helemaal vergeten om je bijzondere pakketjes in te slaan voor de beruchte Sinterklaasavond! Wat nu? Niet getreurd, er is altijd een oplossing! Niet gehaast in de vroege ochtenduurtjes nog even langs de speelgoedwinkel of eerder weg van je werk  om nog net even een leuke cadeaubon te scoren. Doe het gewoon online! Eenvoudig en snel. Lees snel verder hoe jij bij Greetz aan je last minute Sintkado’s komt.

 Woezel en Pip

Je kent het vast wel. Eén Sinterklaasavond, en tientallen plekken waar je graag wilt zijn die avond. That ain’t gonna happen. Greetz heeft hiervoor de perfecte oplossing. Stuur je sublieme gift gewoon via de post! Zo maak je toch iedereen blij, zonder dat je langs hoeft te gaan. Voor de kleintjes is de superzachte en populaire knuffel van Woezel en Pip, een spetterend kado. Naast de fantastische inhoud, waar ieder kind van droomt, is dit leuke kadootje verpakt met een verrassende verpakking. Het cadeau wordt letterlijk in een fantastisch jasje gehesen en zorgt voor een leuk effect. Dit is pas écht een kadootje om te krijgen!

Blo-Karting

Ieder jaar moet je creatieve brein weer overuren maken, om een uniek kado te bedenken voor de volwassenen. Wat geef je iemand met Sinterklaasavond, die alles al heeft? Dit zijn vaak de vragen, die wij regelmatig voorbij horen turen in ons hoofd. Gadgets? Leuk, maar hij heeft net een nieuwe IPad. Parfum? Nee dat heb ik vorig jaar al gegeven. Al bloeit iemand zijn huis tot een waar gadgetparadijs en heeft je tante een inloopkast tot aan de overburen, een kadobon is nooit te veel!

Een verbluffende belevenis, helemaal naar keus. Binnen 24 uur, ligt de kadobon bij je nicht, tante, dochter of oma op de mat. Natuurlijk kun je de bon ook zelf persoonlijk geven. Wat dacht je van deze spetterende deal?! Verras je hele familie met een dagje Blo-karting! Een sensationele dag om nooit te vergeten. Als je van wind en snelheid houdt, dan is deze nieuwe sport uit Nieuw-Zeeland dé sport voor jouw! In nog geen 5 minuten leer je hoe je over het strand moet racen en dan is het aan jouw om te bepalen hoe hard je durft te gaan! Ben je meteen razendenthousiast? Aarzel dan niet, bestel dan snel deze originele kadobon!

Vijftig tinten

De beroemde E.L. James vervolgt haar succes in een avontuurlijk vervolg. Na deze ingebroken hype, is iedere vrouw (en zelfs mannen!) nieuwsgierig naar de boeken van deze bijzondere schrijfster. Een ideáál kado voor in de zak van Sinterklaas. Na het succes van haar eerste boek, vervolgde duizenden mensen verder in de tintensfeer. Ze kunnen gewoon niet stoppen met lezen. Fonq heeft daarbij het perfecte kado. Een giftbox met álle delen van Vijftig Tinten! How awesome is that? Dit belooft vele uren leesplezier! Deze geweldige verzameling is binnen 24 uur binnen, dus je bent nog ruim op tijd!