in

Review: LED t-shirt Equalizer

Met dit t-shirt val jij zeker op in het publiek of op een feest! Dit is namelijk niet zomaar een t-shirt maar een LED t-shirt. Dit houdt in dat het shirt licht kan geven. Je heb verschillende shirt’s met verschillende vormen of tekst erop. Het is trouwens niet zomaar een LED shirt; hij reageert op geluid! Ik mocht dit leuke cadeau testen, lees mee met mijn ervaringen!

LED t-shirt

Heb jij er wel eens van gehoord, een LED shirt?el. Het geweldige LED t-shirt Equalizer die vaak gedragen word op feesten. Het shirt reageert op geluid, dat kan muziek zijn maar ook als je praat reageert het shirt op dat geluid. Als jij graag opvalt of iemand kent die wel van wat extra aandacht houd is dit het perfecte cadeau.

Hoe werkt het

Wachten om het uit te proberen, dat deed ik natuurlijk niet 🙂 Dat deed ik zeker niet! Op vrijdag heb ik het shirt meteen aangetrokken.
Na even sleutelen aan het shirt gaf het geen licht. Toen besefte ik dat er nog batterijen in moeten. Het shirt werkt op 2 AAA batterijen en deze zijn niet inbegrepen. Dus als je het besluit neemt om het LED shirt te bestellen zorg dan wel dat je niet vergeet om die mee te bestellen.
Nadat ik de batterijen erin had gezet heb ik ook gelijk muziek opgezet. Er zit een klein batterijdoosje in het shirt met een aan-/uit knopje. Zodra je het knopje op aan zet begint het shirt op te lichten, het reageert namelijk ook op geluid zoals jouw eigen stem!

Kun je het wassen?

Wees gerust; ja, je kunt het t-shirt wassen! De LED plaat zit los aan de voorkant en deze kun je er makkelijk afhalen door de klittenband. Dit zit vast aan een klein batterijdoosje en ook deze kun je loskoppelen, waarna je het shirt in de was kunt doen.

De straat op

Het shirt is natuurlijk heel erg leuk om aan te doen als je naar een concert gaat; wat zal dat een gaaf effect geven. Helemaal als jullie met alle vrienden hetzelfde shirt aan hebben. Maar ook tijdens het uitgaan zorgt het zeker voor bekijks. Staat er nog lang geen feestje op je planning, dan kun je het shirt ook gewoon dragen op een drukke avond in het winkelcentrum. Op straat keek bijna iedereen wel even naar mij op. Er hoeft natuurlijk geen muziek te zijn; als je over straat loopt zijn er genoeg geluiden waar hij op reageert.

Conclusie; wat een geweldige gadget; al mijn vrienden willen er ook één! Wil jij er ook één? Kijk dan snel op MegaGadgets.nl

Wow, dans je mee?! #LED #t-shirt #Equalizer @megagadgets

Een video die is geplaatst door Eenkadovoor.nl (@eenkadovoor) op

What do you think?

Sale bij Sarenza!

Benodigdheden voor het perfecte uurtje in bad