De adventtijd  komt er weer aan! En om het wachten voor de kinderen leuker te maken heeft LEGO drie originele adventskalenders op de markt gebracht; Friends, City en Star Wars. Daar zit vast wel iets leuks tussen!

Friends

De adventskalender  van LEGO Friends is speciaal voor de meiden! Elk vakje dat je opent bevat een leuk speeltje. Van tuttige meisjes tot een schattig diertje, en van kleine kraampjes met catchy accessoires tot een slee om je boodschappen mee te sjouwen, deze kalender bevat veel leuke dingetjes. En om in kerstsferen te blijven is er ook een heuse kerstboom met piek en sneeuwman te vinden. Dus open elke dag een vakje en versier je kamer met deze schattige winterse en schattige speeltjes!

 

City

De kersttijd komt er ook aan voor LEGO City en dat moet gevierd worden!  Open elke dag een vakje van de City kalender en versier de stad met wat coole kerst-accessoires. Zo is er ook in deze kalender een kerstboom en een sneeuwman te vinden, maar ook de Kerstman. Buiten de kerst-figuren om zijn er ook andere bewoners van City te vinden, waaronder een brandweerman en een astronaut. Natuurlijk zijn er ook  andere mini spulletjes en bouwbare voertuigen te vinden. Een aanrader voor de fans van de City serie dus!

 

Star Wars

Ook in het sterrenstelsel hier ver vandaan wordt kerst gevierd! In deze kalender vind je de leukste LEGO Star Wars dingetjes. Zo kan je allemaal verschillende voertuigen in een mini-versie vinden. Ook zijn er verscheidene soldaten verstopt in de kalander. Van de Rebellen tot de Stormtroopers en van de Droids tot de Clones, de variatie is groot! Deze kalander is dus echt een musthave voor de jonge (en wat oudere) Star Wars fan!