Het is speelgoed voor jong en oud; LEGO staat altijd garant voor eindeloos speelplezier! Bij eenkadovoor hebben sommige werknemers nog steeds een zwak voor dit leuk speelgoed. Daarom weer een leuke blog over LEGO. Lees dus snel verder!

Treinen die wel op tijd rijden

Wat de NS niet kan, kunnen ze wel in LEGO City!  Met de nieuwe hogesnelheidstrein komen alle passagiers zeker op tijd! Deze gave set bestaat uit een rode, elektrische trein, een station en enkele lego-figuren. Bouw je eigen spoornet en voorzie jouw stad van een geavanceerd trein systeem. Deze speel set is aan te raden voor wat oudere kinderen en volwassen mannen (mochten ze treinen nog steeds leuk vinden).

Vrienden voor het leven

LEGO Friends is vooral heel populair bij meisjes, het wordt dan ook wel meisjeslego genoemd. De kleurrijke wereld is altijd een beleving voor de jonge generatie! Zo kan je in het zwembad lekker spelen in het water en genieten van het heerlijke weer. Ook zijn er leuke kraampjes waar je kan shoppen met je vriendinnen. En er is nog veel meer in de Friends serie te vinden. Benieuwd wat? Neem dan eens een kijkje hier, want er zit vast en zeker iets leuks tussen voor jou!

Brick King

In een eerdere blog hebben we je al verteld over Brick King, een webshop die gespecialiseerd is in de LEGO wereld. Zij verkopen veel varianten van het beroemde speelgoed, waaronder de eerder genoemde City en Friends, maar ook Star Wars, Technic en Duplo. Daar zal dus vast en zeker iets tussen zitten voor jou. LEGO is ook leuk om cadeau te geven, dus neem gerust eens een kijkje.

Image Credits: Pixabay.