De nieuwste collectie in de Star Wars: Clone Wars franchise van Lego is weer uit! Dit maal geheel geïnspireerd door de Battle on Geonisis, uit Star Wars Episode II: Attack of the Clones. Van lopende tanks tot vliegende ondersteuning, de nieuwste set heeft van alles te bieden!

Het Verhaal

Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Padmé Amidala zijn gevangen door Count Dooku op de planeet Geonisis! Maar de Jedi master Yoda en zijn clones zijn onderweg om hun te redden. Ze gaan het gevecht aan tegen het kwaadaardige Seperatisten leger, die bestaat uit gevechtsrobots. In de nieuwste collectie van Lego Star Wars zijn dus alle voertuigen te vinden die ook te zien zijn in de film: Attack of the Clones.

De voertuigen

De Seperatisten en hun robots beschikken over snelle, dodelijke voertuigen zoals de Alliance Tank Droid, die zich razendsnel over het slagveld kan begeven, en de Homing Spider Droid, een lopende tank die kortemette maakt met vijandige voertuigen. Een gevaarlijke tegenstander dus!

Maar ook The Clones beschikken over verschillende, krachtige voertuigen, zoals de AT TE Walker, een loop-tank die de Clones ondersteund op het slagveld en met een wel gemikt schot een heel bataljon robots kapot schiet.

 

Oorlog in de lucht

De oorlog wordt niet alleen gevoerd op de grond, maar ook in lucht! De Clones gaan de strijd aan met hun Republic Gunship, een compact, snel vliegtuig, dat Clones snel kan verplaatsen. Maar ook Seperatisten zijn bewapend in de lucht, dit maal met de JEK14 Stealth Starfighter, die snel en geruisloos zijn vijand aanvalt. Wie zal deze epische strijd winnen?

Ben je klaar voor het nieuwste Star Wars gevecht?  Ga jij de strijd aan met kwaadaardige droids of juist de Clonen van de Republiek?
De nieuwste collectie uit de LEGO Star Wars serie is nu te koop bij Brick King!