in ,

Stoere meisjes spelen met LEGO!

LEGO alleen voor jongens? Welnee! Niet elk meisje is fan van barbiepoppen. Samen bouwen met de jongens maar toch meisjesachtig zijn? Het kan. Tegenwoordig wordt de leukste LEGO óók voor meisjes gemaakt. Wij zetten de gaafste LEGO voor je op een rijtje!

Voor paardenliefhebsters

Voor meisjes die van paarden houden is Emma’s paardentrailer van LEGO Friends een goede keuze! Emma bereidt zich met haar paard Robin voor op de grote show. Haar paard Robin kan worden verzorgd met borstels, kammen en accessoires zodat hij er perfect uitziet voor de grote dag. Emma’s paardentrailer wordt achter haar truck vastgemaakt om Robin naar het springconcours te rijden. Emma heeft veel getraind, dus ze winnen vast een prijs! Bij de set zit een truck, een trailer, het poppetje Emma, het paard én de bijbehorende accessoires.

 

Lekker kokkerellen

Voor meisjes die mama graag helpen in de keuken, is er deze Creatieve Taartjes LEGO. Verzin de lekkerste LEGO DUPLO gebakjes met deze creatieve bakset! Bij de set zitten 55 kleurige DUPLO stenen in allerlei vormen, zoals muffins, merengues en kaarsjes. Uren speelplezier met het in elkaar zetten en serveren van gebak in allerlei vormen en kleuren. Het deksel van de opbergdoos kan als handig dienblad worden gebruikt. Inclusief ‘recepten’ voor inspiratie.

Dromen over een kasteel

Echte prinsesjes willen natuurlijk hun eigen kasteel. Als dat nog even niet haalbaar is, kunnen ze wegdromen bij het LEGO Disney Princes  De knappe prins heeft Assepoester uitgenodigd voor het Koninklijke bal! De ondeugende kat Lucifer en het hondje Bruno willen spelen. Bekijk alle kamers in het kasteel en vind de sleutel om de schatkist met juwelen open te maken. Inclusief 2 mini-poppetjes: Assepoester en haar knappe prins, plus Lucifer de kat en Bruno de hond.

What do you think?

REVIEW: CityGoose

Gadgets voor je moeder!