in

LEGO voor volwassenen!

Als gezin hebben we een aantal dingen die we met elkaar erg leuk vinden en een ervan is LEGO bouwen. Bij ons thuis zijn er dan ook al verschillende soorten lego aanwezig zoals city, friends, ninjago, technic en frozen. Wat er bij ons in huis nog niets was LEGO Architecture, maar mijn meiden hadden al heel vaak staan kijken bij de dozen met Architecture bij onze favoriete legowinkel Brick King.

Architecture

Nu is het eindelijk zover dat we onze eerst Architecture doos in huis hebben. We hebben gekozen voor de doos London Great Britain. We komen zelf vaak in Engeland vanwege familiebezoek en tijdens vakanties dus deze doos sprak ons gelijk aan. Na een aantal drukke weken is het nu zover om doos in elkaar te gaan zitten. Dus de Voice kids aan op de achtergrond, wat lekkers te eten en drinken op tafel en wij kunnen gaan bouwen.

Even wat moeilijker

Het eerste wat mijn oudste dochter opvalt als ze de doos open maken is dat er niet de vertrouwde nummers op de zakken staan zoals bij andere sets die ze de laatste tijd gebouwd hebben van LEGO Friends. Op de doos staat natuurlijk ook vanaf 12 jaar, dus zoals mijn dochter gelijk zegt het zal nu ook wel echt moeilijker zijn om hem in elkaar te zetten. Het boekje begin leuk met wat interessante feitjes over Londen en de bezienswaardigheden die we gaan bouwen. De teksten zijn toepasselijk in het Engels dus we zijn gelijk weer even in Engelse sferen.

Leuk familie project

Mijn dochter begin enthousiast te bouwen en het boekje is voor haar met 11 jaar goed te volgen. Het is uiteindelijk een echt familieproject geworden maar het was zeker de moeite waard. We hebben er weer een mooi pronk stuk bij voor in de woonkamer. Onlangs heeft mijn dochter de LEGO Boost gekocht dus we kunnen nog even lekker verder met bouwen. Hier horen jullie binnenkort meer over.

What do you think?

Spellen voor de corona tijd

5x het zomergevoel langer vasthouden met cadeautjes (voor jezelf)