Zijn je kids net zo dol op je ouders als jij zelf bent? Geef opa en oma dan een fijne vakantie cadeau, samen met jou en je gezin. Heerlijk even ontspannen, samen met de mensen om wie je het meest geeft.

Familiehuisje

Bij Hogenboom Vakantieparken kan je een huisje huren in Duitsland, België, Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Frankrijk, maar ook gewoon in Nederland. En op dit moment zijn er flinke acties: wel tot 60% korting op een verblijf in één van de vele villaparken tijdens de vroege zomer.

Veel van de vakantieparken zijn zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Lekker fietsen met opa in de omgeving of op de schommel geduwd worden door oma: je (schoon)ouders en kinderen zullen de tijd van hun leven hebben. En dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Zelf ook ontspannen

Het is natuurlijk niet de reden om een weekendje met opa en oma te boeken, maar zelf kunnen jij en je partner even helemaal ontspannen. Opa en oma vinden het vast niet erg om iets leuks met de kinderen te doen; misschien zelfs wel een middagje weg. Als dat geen goede reden is om een heerlijke vakantie te boeken voor jou, je gezin en je ouders dan weten wij het ook niet meer. En als je het helemaal een groot succes wilt maken, dan nodig je je broers en zussen natuurlijk ook uit.

Familieweekend

Wist je dat steeds meer families en gezinnen tegenwoordig een familieweekend hebben? Vooral als je neefjes en nichtjes in dezelfde leeftijd hebt, dan is dit erg leuk. Een weekendje met de hele familie kan trouwens ook best een hele uitdaging zijn, zorg daarom van te voren voor duidelijke afspraken. Afspraken bijvoorbeeld over wie waar slaapt en wie wat meeneemt. Zorg ook dat het huisje dat je boekt echt groot genoeg is. Met veel mensen kan een huis al snel te klein zijn.

Lekker weg met opa en oma is natuurlijk vooral leuk; voor iedereen. Lekker genieten dus!

Image Credits: Pixabay.