Het is dan misschien niet gezond voor je zijn, wij zijn er op de redactie van eenkadovoor.nl verzot op: daarom hebben wij ook geen voorkeuren als het op snoep aankomt. Het lijstje met de drie lekkerste snoep cadeaus om van te smullen! Perfect voor Valentijnsdag, hint hint!

Choco pakket

Chocolade is lekker, maar een chocolade pakket is nog lekkerder. Bij YourSurprise hebben ze zo’n heerlijk pakket.

Het geschenk bevat choco sticks, truffels, schilfertruffels, chocolade mix, bonbon mix en  grote mok.

En dit alles zit verpakt in een luxedoos die je ook kan voorzien van een gepersonaliseerde wikkel. Een cadeautip voor je geliefde of voor snoepkonten. Eet smakelijk!

Nog meer lekkers

Bij YourSurprise hebben ze behalve het heerlijke geschenk van hierboven, nog veel meer lekkernijen in het assortiment. Zoals veel chocoladecadeaus, maar ook winegums en snoeptaarten. Je denkt nu vast: waarom zouden we snoep online kopen?

Nou, bij YourSurprise kan je al het snoep laten personaliseren; laat de verpakking bedrukken met je eigen foto, tekst of logo en je hebt een unieke verpakking in handen. Leuk als relatie geschenk, maar ook tof voor in persoonlijke sferen als verjaardagen of een kleinigheidje. Benieuwd of er iets lekkers voor jou tussen zit?