in

Een leuke manier van sparen!

Sommige mensen hebben een gat in hun hand. Dat is in tijden van crisis niet altijd heel slim. Daarom hebben wij de leukste spaarpotten voor je opgezocht. Zo kan je weer op een leuke manier gaan sparen. Lees dus snel verder!

Mega leuk sparen!

De Fuel Spaarpot is speciaal voor behoud van jouw portemonnee ontworpen. Doe al jouw verdiende munten in deze money box en zie de meter steeds verder oplopen. Normaal gesproken zie je deze in de auto juist afnemen, maar bij de spaarpot zal het alleen maar stijgen! Tenminste.. als je maar blijft sparen natuurlijk!
Voor de Star Wars fans is er ook een perfecte manier om te sparen; deze R2D2 spaarpot bewaart graag jouw spaargeld en maakt een grappige geluidjes als je geld bij hem naar binnen gooit. En mocht je nou écht in geldnood zitten, maak je dan geen zorgen! Want aan de onderkant zit een luikje waarmee je heel makkelijk het geld kunt terughalen. Als een echte replica ziet de spaarpot er natuurlijk geweldig uit. Voor de  Star Warsverzamelaars onder ons is dit dan ook dé perfecte gadget, maar dan moet je hem wel eerst kopen 😉

Goed verzonnen!

De naam van Ditverzinjeniet.nl spreekt voor zich, zelfs als het op spaarpotten aankomt! Zo hebben ze één van de  meeste originele spaarpot die je ooit hebt gezien; een spaarpot in de vorm van een cameralens. Aan de bovenkant van de lens zit een smalle gleuf voor briefgeld en munten. Je schroeft het deksel eenvoudig van de pot af als je onverwacht toch een euro nodig hebt voor een hamburger van de Mac! Mocht je nou echt geen hand op de knippen kunnen houden, dan is de Money Protection spaarpot je laatste redmiddel. Hoe deze robot je beschermd? Als je te dicht bij het geld komt, dan wordt je drie keer gewaarschuwd. Wil je dan nog niet luisteren, dan wordt je beschoten met echte munitie. Natuurlijk niet met echte kogels, maar discs van piepschuim die tot drie meter ver komen. Zo komt er niemand meer aan jouw zuur verdiende centjes!

What do you think?

Have yourself a merry little Christmas

Enquete: Trakteren op het werk