Ben je een kaal huis ook zo beu? Op zoek naar leuke accessoires en decoraties waarmee je jouw huis op kan vrolijken? Het internet is rijk aan informatie en dus ging eenkadovoor op zoek!

Familieboom

 

Creëer nu een soort familieboom aan de wand en wees is origineel met jouw foto’s! Deze prachtige, git-zwarte muursticker in de vorm van een boom geeft een elegante touch aan jouw woonkamer en valt duidelijk op, waardoor de aandacht al snel naar al jouw leuke foto’s wordt getrokken. Zolang de ondergrond schoon blijft, plakt deze toffe muursticker of letterlijk ieder materiaal!

De wereld

 

Dol op reizen én helemaal weg van moderne, staal-grijze interieurs? Deze twee passies vallen nu te combineren in één prachtig voorwerp, namelijk de kooi wereldbol! Deze toffe wereldbol zal helemaal in jouw huis passen en gasten verstelt doen staan met hoeveel zorg jij jouw huis hebt ingericht!

Kussens

 

Je kan nooit genoeg kussens hebben. Op de bank, in bed, als decoratie in het raamkozijn… Je kan het niet zo simpel óf zo gek bedenken, of ze passen wel ergens. Kussens zijn een uitstekende manier om sfeer neer te zetten in bijna ieder interieur en een héél leuke is dit prachtige kussen met een vogel!

Origami

 

Dol op een beetje creativiteit in het huis? Dan is deze origami vaas misschien een ideale toevoeging tot jouw interieur. Deze beeldschone vaas kan makkelijk gevuld worden met bloemen en vormt zo een heel kunstzinnig beeld in ieder huis!

Boekenplankje

 

Wanneer boekenkasten te groot zijn en een bureau niet elegant genoeg: een klein, schattig boekenplankje! Dit leuke product is ideaal als je één boekenreeks op wilt bergen of voor alle kookboeken die bijna de schouw af vallen. Klein maar fijn, dus!