in , , ,

De allerleukste babyshower thema’s!

Als aanstaande tante, oma of beste vriendin van mama-to-be, kun jij maar aan één ding denken: het organiseren van de babyshower! Maar hoe doe je dat? Met deze babyshowerthema’s krijgt de soon-to-be mama de verrassing van haar leven! 

Prins & prinses

Het prinsen- en prinsessenthema is één van de meest gebruikte thema’s, maar dat maakt het niet minder leuk! Dit is ook de perfecte gelegenheid om jouw geliefden te vertellen of het een jongen of meisje wordt. De gasten zullen versteld staan als het hele huis in prinsessen roze of prinsachtig blauw is versierd, maar je kunt nog veel meer doen om het grote nieuws op een leuke manier te brengen!

Sinds een aantal jaar is het helemaal hip om een grote taart te laten maken en daarin de verrassing te verstoppen. Bijvoorbeeld een kaartje met de naam van de kleine óf een speciale vulling in het blauw of roze. Handig bij dit thema is dat er heel veel slingers, ballonnen, bloemen en andere versieringen te koop zijn in de traditionele kleuren babyblauw en lichtroze.

TIP; download hier gratis ons babyshower e-book “Hoe organiseer je een perfecte babyshower’ voor meer tips & trucs!

Kleurenthema

Als je voor één specifieke kleur gaat als thema, hoeft dat zeker niet altijd roze of blauw te zijn. Met mooie pastelkleuren als lichtgroen en zalm zit je zeker goed én ben je een stuk origineler. Versieringen zijn er in deze mooie kleuren meer dan voldoende. Als je kiest voor een kleurenthema is het leuk om alles in diezelfde kleur te doen. Dus versieringen, cakejes, drankjes, alles! 

[bctt tweet=”Een mooie uitnodiging is een must bij dit feestje, natuurlijk wel in dezelfde kleur met je eigen tekst erop.”]

One of a kind

Wil jij echt uitblinken met jouw babyshower? Kies dan de meest originele en gekke versieringen en creëer daarmee een ‘one of a kind’-thema. Maak bijvoorbeeld leuke en originele snoepwikkels, vlaggetjes en cupcakehoudertjes met jouw eigen tekst erop! Ook is het leuk om gekke spelletjes te doen of jezelf, nu het nog kan, als baby te gedragen.

Ben je op zoek naar een kraamcadeau? Bekijk hier onze cadeautips!

What do you think?

De beste lunch ideeën voor iedere harde werker

Kado’s om iemand een hart mee onder de riem te steken