Maandag tot vrijdag, dag in dag uit, computer aan, kop koffie en weer achter dat bureau. ‘Vastzitten’ in een kantoorruimte is voor de meeste mensen niet de meest ideale vorm van plezier. Het is vaak een kille en onpersoonlijke ruimte. Gelukkig brengen de volgende kantooraccessoires en musthaves daar verandering in.

1. Bekerhouder

Ken je dat? Je kop koffie op je bureau net naast je toetsenbord en dat je bij jezelf denkt: oef, dat ging nog maar net goed! Dat hoeft gelukkig niet meer, met deze handig clip-bekerhouder plaats je je beker op een veilige afstand van je toetsenbord, waardoor je nooit meer een dat ging maar net goed-moment hebt.

2. USB Ventilator

Voor nu misschien nog niet de belangrijkste musthave, maar straks in de zomer is deze USB ventilator meer dan welkom. Zo hoef je je letterlijk niet meer in het zweet te werken! De kleine blauwe ventilator biedt net dat beetje extra frisse lucht. Daarnaast is de gadget makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Zo kun je thuis nog genieten van dat verfrissende briesje.

3. Bureau stofzuiger

Achter mijn bureau werk ik, drink ik, eet ik én knoei ik. Dat laatste wil nog wel eens voor wat irritaties zorgen. Met dit vriendelijke én bekende gezicht zijn kruimels gelukkig zo verdwenen. Go Henry!

 4. Waterdispenser

Oké, ik ben fan! Ik ben iemand die op kantoor de hele dag door water aan het drinken is. Helaas is zo’n glas binnen no-time weer leeg en ben ik vaak te lui om meteen weer naar de kantine te lopen. Met deze waterdispenser kun je heel gemakkelijk een hele fles water bevestigen. Zo kunnen jij en je collega’s genoeg drinken tappen. Makkelijk, maar ziet er met het schattige vogeltje ook nog eens leuk uit!

5. Bluetooth speaker

Music: all day, everyday. Dus ook op kantoor. Ik werk zelf het beste wanneer er muziek aanstaat. Met deze X-mini Bluetooth speaker heb je altijd en overal je muziek bij je, ook op kantoor. Door het kleine formaat (niet groter dan een gemiddelde duim) kun je je muziek heel makkelijk streamen. Wel even afstemmen met je collega’s wie er dit keer voor dj mag spelen.

6. Mini voetbaltafel

Om even een pauze te nemen van de dagelijkse routine op werk, speel je nu een potje tafelvoetbal op deze mini variant. Alvast een goed excuus om voor te leggen aan de baas: het is de ideale vorm van teambuilding! Let the games begin!