in , ,

Top 5: Leuke kerstcadeaus voor vrouwen!

Een versierde boom, met duizenden lichtjes. Samen met je gezin zit je op de bank. Onder de boom liggen pakjes. Groot, klein, met een strik of extra mooi ingepakt. En ’s avonds na het eten is het eindelijk tijd om de cadeautjes uit te pakken. Maar voordat het zo ver is, heb ik speciaal voor jou een top 5 gemaakt met leukste kerstcadeaus. Deze week voor de vrouwen! 

 

kerstcadeaus voor vrouwen:

5. Mrs. always right

Vrouwen hebben altijd gelijk en elke vrouw kan dat beamen. Maar, krijg je toch niet je gelijk om een of andere stomme reden? Dit leuke kussen helpt je met het laten zien dat vrouwen altijd gelijk hebben!

4. Een heerlijk dagje sauna

Na al die drukke feestdagen is iedereen wel toe aan een middagje ontspanning. Leuk om te geven en als je geluk hebt neemt ze je wel mee 😉

 

3. De mooiste foto’s samengebundeld

Alle foto’s van het afgelopen jaar samengevoegd in één album. Bij Albelli maak je echt de leukste albums. De vakantie kiekjes, de foto’s van de kinderen of al jullie foto’s samen. Een uniek en persoonlijk cadeau en iets wat jaren mee gaat. Dus extra veel plezier!

2. The Body Shop

Ik ben, net zoals bijna alle vrouwen in Nederland gek op The Body Shop. Er gaat niks boven een heerlijke douchegel of Body Butter om je na het douchen mee in te smeren. Ik ben echt gek op de Body Butter Glazed Apple. Deze heb ik vorige week gereviewed dus ben je benieuwd naar een uitgebreide beschrijving over deze heerlijke body butter? Lees dan mijn review! Speciaal voor de kerstdagen krijg je tot 27 december 50% korting op je tweede product in de webshop!

1. Victoria Secret

De engelen van Victoria Secret hebben net hun jaarlijkse show gelopen maar buiten de geweldige lingerie van VS hebben ze ook een heerlijke lijn body mist. Er zijn 13 verschillende geuren. Van Secret Sheer Love tot Fantasies Secret Charm. Op bol.com vindt je alle geuren!

What do you think?

Kerstcadeaus voor de fotoliefhebber

Review: Geluksmuntjes