Een kado aan iemand geven hoeft niet altijd bij speciale gelegenheden. Je kan ook een kleinigheidje aan iemand geven om te laten zien dat ze heel dierbaar voor je zijn. Daarom is het leuk om ook eens een keer heel onverwachts wat kleins te geven aan iemand. Een kado hoeft niet altijd boven de 20 euro kosten. Het gaat om het idee, ook al is het een doosje bonbons. Het gaat meer om de gedachte daar achter!

Daarom heb ik voor jullie een paar keuzes gemaakt uit alle andere leuke kado’s. Heart Chalk Mug, wil jij jou dierbare in de ochtend verrassen met een leuke tekst. Dat kan met de Heart Chalk Mug. Dit leuke geschenk is in ieder geval het perfecte begin van een romantische dag. De hartvormige afbeelding op de mok is gemaakt van ‘schoolbord materiaal’ waar je dus op kunt schrijven en tekenen met krijt. Laat een lieve boodschap of leuke tekening achter op deze unieke koffiemok voor iemand die je dierbaar is. Dat is net even leuker dan een post-it.

Cross Stitch Case

 

Ben jij opzoek naar een hip persoonlijk telefoonhoesje die je graag aan iemand wilt geven? Met de Cross Stitch Case for iPhone4 kan jij namelijk eenvoudig je eigen telefoon case borduren. Bij de Cross Stitch Case for iPhone4 set ontvang je alle benodigde tools om een origineel telefoonhoesje te ontwerpen!

Crystal Wish Jar

 

Laat nu iemand op een speciale manier weten dat je aan ze denkt met Crystal Wish Jar. In dit potje geen saai bosje bloemen, maar de benodigdheden om een echt kristal te kweken! In dit schattige potje vind je kristal poeder, een kristalzaadje, een uitgebreide beschrijving en een lieve boodschap. Je kan kiezen tussen verschillende wens potjes:

  • Believe – Blauw
  • Good Luck – Rood
  • Best Wishes – Groen
  • Get Well – Geel
  • Missing You – Paars
  • Thank you – Wit

2Carat Cup

‘Diamonds are a girl’s best friend!’ Dat weet iedereen. Maar zo is ook haar kop koffie of thee goud waard.

Hoe kun je dit beter combineren dan met deze drinkbeker is gedaan? Niet! De beker is vorm gegeven in een fraai wit design en afgemaakt met een oor in de vorm van een gouden ring met diamant erin. Zo draagt die bijzondere vrouw elke keer de prachtig gouden ring om haar vinger wanneer ze geniet van haar kop koffie of thee. Deze geweldige design beker laat ongetwijfeld een perfecte indruk achter bij de vrouw die voor jouw belangrijk is. Natuurlijk zal ze altijd even met haar gedachten bij jou zijn wanneer ze de drinkbeker gebruikt! Daarom is de 2Carat cup een zeer origineel en grappige kado om aan iemand te geven!