Zoals jullie weten heeft Ditverzinjeniet.nl super leuke gadgets om cadeau te geven aan een ander! Maar Ditverzinjeniet.nl heeft ook unieke gadgets die geschikt zijn voor muziek. Ik ben zelf een grote liefhebber van muziek. Ik heb pas nog een muziekkussen gekocht, je hebt dan speakers in de kussen waardoor je slapend muziek kan luisteren. Maar ik ben nu ook andere leuke dingen tegen gekomen op Ditverzinjeniet.nl. Dus zoek jij een cadeau voor iemand die muziek lief heeft lees dan snel verder voor leuke kado tips!

500XL Speakers

Als aller eerst kwam ik deze leuke mega oordopjes tegen. Deze 500XL speakers lijken op de Ipod oordopjes, en zoals de naam al aangeeft zijn de oordopjes 500 x groter dan de normale Ipod oordopjes. De 500XL speakers hebben een ingebouwde versterker en zijn makkelijk aan te sluiten op je computer of laptop via USB of op je smartphone of MP3-speler. Een leuk detail is het deel waarmee je het volume regelt en waar de batterijen inzitten: dit ziet eruit als een iPod. Vanaf nu kun je overal van je favoriete muziek genieten.

Granaatspeakers

Gevaarlijk goed geluid, dat levert deze granaatspeaker. De speaker is klein, maar heeft een krachtig geluid. Door z’n lichte gewicht neem je hem makkelijk overal naartoe en door z’n uiterlijk zullen mensen wel drie keer nadenken om hem aan te raken. De speaker heeft namelijk het uiterlijk van een handgranaat. De speaker is verkrijgbaar in bruin en roze en sluit je makkelijk aan op je computer, MP3-speler of telefoon. Ook kun je een micro-SD-kaart rechtstreeks in de speaker steken. Met deze unieke speaker geniet je overal van je favoriete muziek.

Toilet speaker

Als je op zoek bent naar een grappige speaker voor je computer, iPhone of favoriete muziek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een super grappige speaker voor je, in de vorm van een WC-pot! Je kan je deksel netjes naar beneden laten, maar voor meer geluid til je het op. Wees gerust: je ziet alleen de speaker, dus je kan hem zonder schaamte neerzetten op kantoor. Het mooie aan de Toilet speaker is dat ‘ie een ingang heeft voor een SD-kaartje, waardoor je dus altijd je favoriete muziek kan afspelen. Ook zit er een speciaal kabeltje bij waarmee je je iPhone, iPod en iPad kan aansluiten op de speaker. Hij laadt op via USB.

Rubiks Kubus Speaker

De Rubiks cube: wie kent hem niet? Deze puzzelkubus was razend populair in de jaren tachtig, maar is nu helemaal terug. Niet als puzzel, maar als USB speaker. Ja, je leest het goed: uit deze Rubiks speaker komtmuziek. Sluit hem aan op je computer via de USB aansluiting, plug je mp3-speler er in en je komt je werkdag vrolijk zingend en dansend door. De Rubiks speaker ziet eruit als de originele Rubiks cube. Hij heeft drie keer drie rijen in de kleuren geel, groen,blauw, wit, rood en oranje. In het rode deel zit de speaker.