Zoals iedere maand vertellen wij je graag over een aantal blogs die wij zelf met heel veel plezier hebben gelezen! Heb jij ook een blog gelezen die je met iedereen zou willen delen? Laat hem gerust als comment achter!

Als je niet van verjaardagen houd

Sommige mensen zijn er gek op; anderen weer helemaal niet; verjaardagen! Op NSMBL vertellen ze graag over 16 dingen die niet leuk zijn aan verjaardagen, als je niet van verjaardagen houdt! Zoals nummer 8. “Als mensen Happy Birthday beginnen te zingen, dan zou je het liefst in een klein en donker hoekje kruipen.” Herkenbaar?

Teleurstellingen

Op mijn andere blog supermoms.nl schreef ik over de teleurstellingen van Sinterklaas avond; niet alles is zo makkelijk als het lijkt… Het verhaal krijgt nog een staartje trouwens, binnenkort zal ik hier een update over geven.

Cadeau als beloning

Toevallig schreef ik er een blog over wat er wel op lijkt; over cadeaus als troost of als beloning. Somama schreef er ook over; een cadeau als je zonder speen slaapt. Grappig om te lezen dat het toch wel een beetje zo werkt!

Emotioneel cadeau

Een cadeau hoeft niet heel duur of groot te zijn; het moet vooral persoonlijk en attent zijn! Zoals het cadeau wat Rossana Kluivert van haar zoon krijgt; zo lief!

Cadeaus inpakken

Als je kleine kinderen hebt moet je zeker ook even op het blog van mizflurry.nl kijken! Zij vertelt over een spel voor haar dreumes; cadeautjes uitpakken! Zoals ze zelf zegt: “zoals zoveel kleine kinderen, vond ze het uitpakken vaak leuker dan de cadeautjes zelf. Ze wilde dan graag nog even met het papier spelen, maar omdat ze alles in haar mond stopt, vond ik dat niet zo’n goed idee.” Ben je benieuwd naar haar oplossing? Lees snel verder?

Wat zijn jouw favoriete blogs?!