Donald Duck, wie is er niet mee opgegroeid? Laten we eerlijk zijn, vroeger had jij ook een abonnement op de Donald Duck en anders las jij dit leuke tijdschrift wel bij iemand anders. Voor mij is het nog steeds het eerste tijdschrift wat ik pak als ik bij de kapper ben 🙂 Wist je dat ze ook een webshop hebben, met heel veel leuk Donald Duck cadeaus. Ik vertel je graag over de leukste cadeaus van Duckstadshop.

Slapen in het geld

Heb jij altijd al eens in het geld willen slapen? Dat kan met dit superleuke dekbed van het pakhuis van Dagobert Duck! Met dit vrolijke eenpersoons dekbedovertrek tel jij straks dus geen schaapjes, maar munten! En je bed kun je ook best een beetje zwemmen, dus zwemmen in het geld kan ook nog 🙂

Donald Duck Weekkalender

Het is bijna 2016; weer een heel nieuw jaar. En daar hoort een hele nieuwe kalender bij. Vergeet geen afspraak in 2016 en schrijf je afspraken voortaan op in de Donald Duck Weekkalender. Deze vrolijke weekkalender is niet alleen heel handig maar hangt ook leuk in de kamer!

Gezinsagenda

De gezinsplanner ken je vast wel, maar ken je ook de gezinsagenda? De Duckstadshop heeft een hele mooie. Zo kun je de afspraken van het hele gezin goed bij elkaar houden en hoef je geen enkele vergadering of voetbaltraining te missen! De kaft kun je uitklappen en in de flap kun je opschrijven bij wie welke rij afspraken hoort. Vervolgens kun je deze handige bladwijzer naast elke pagina houden om duidelijk ieders afspraken te noteren. In de agenda is ruimte voor vijf personen.

Duck kunst

Donald Duck kinderachtig? Zeker niet; het is ook heel leerzaam en ze hebben zelfs Duck-kunst!  Wat dacht je van dit Donald Duck Van Gogh-canvas, waar Donald er uit ziet als Vincent Van Gogh. Poster Leonardo’s kunst is ook zo’n mooie aanwinst. Zo zien we ‘ Anas mensura Mundi’ , dit is de Duck maat voor de wereld, natuurlijk geï nspireerd op de ‘ Man van Vitruvius’ . En wat denk je van de bekende ‘ Mona Lisa” , maar dan met het gezicht van een eend! Iedereen zal wel twee keer moeten kijken als ze deze posters aan je muur zien hangen. De posters zijn geweldig in de studeerkamer, woonkamer, hal of kinderkamer of waar dan ook. .