Er worden overal foto’s van gemaakt; verjaardagen, trouwerijen, vakanties of zomaar; de leukste fotogeschenken. Gelukkig gaat dat tegenwoordig veel makkelijker dan vroeger, want nu hebben wij allemaal een digitale camera waar je te pas en onpas foto’s mee kunt maken en de mooiste worden geprint. Op Smartphoto kun je leuke fotocadeaus maken met door jou gemaakte foto’s. Hiermee verras je de ontvanger en die zal altijd een mooie herinnering hebben aan het fotocadeau. Ik heb een opsomming gemaakt van de leukste fotocadeaus.

Wat een mooie mat

Als je aan het computeren bent, of het nu op je werk of gewoon thuis is, met deze muismat word je de hele dag herinnerd aan je dochter of zoon of aan jullie trouwdag. De muismat is gemaakt van natuurrubber en de linnen toplaag zorgt voor een zacht gevoel.

Het is feest

Wat is er leuker om naar een verjaardag te gaan en zelf de slingers mee te nemen en op te hangen. Je kunt de slingers versieren met een foto van de jarige op de 15 vlaggetjes. Dat is een gezellige boel; echt een van de leukste fotogeschenken.

Het juiste stukje vinden

Een puzzel geven waar de ontvanger zelf opstaat en daar komt zij pas achter als ze de puzzel aan het maken is. Kies een foto van dat geweldige feest of die mooie vakantie. De puzzel is verkrijgbaar met 125 stukjes of 250 stukjes.

Zonde om je glas op te zetten

Die saaie zwarte onderzetters kunnen nu eindelijk weg, want je geeft de jarige onderzetters met een persoonlijke foto. De onderzetters zijn krasvast  en hittebestendig en de foto wordt in hoogglans afgedrukt zodat het een luxe uitstraling krijgt. Je tafel ziet er in ieder geval niet saai meer uit.

Er is er één jarig

Met deze kalender vergeet je nooit meer een verjaardag. Elke maand heeft zijn eigen foto dus je kunt bijvoorbeeld een foto plaatsen van de jarige in die maand. Ook kan je er teksten en cliparts bij plaatsen zodat de kalender echt persoonlijk wordt.