Ben je op zoek naar een bijzonder fotolijstje om je mooiste herinnering in te bewaren? Of wil je je man, vriendin of moeder een foto van jullie samen in een mooi lijstje cadeau doen? Om je alvast wat ideetjes te geven, laat ik je hier mijn vijf favoriete fotolijstjes zien.

1. Aluminium fotopaneel

Wil je dat jouw foto een echte blikvanger wordt in huis? Kies dan voor een schitterend fotopaneel van aluminium aan je wand! Op Kadowereld.nl laat je de mooiste aluminium fotopanelen maken door heel eenvoudig je foto te uploaden en eventueel een tekst toe te voegen.

De fotopanelen zijn in verschillende decoratieve vormen verkrijgbaar, gemaakt van hoogwaardig en krasvast aluminium en ze zijn geschikt voor ieder interieur. Geen plaats meer aan de wand? Dan kun je ook kiezen voor een fotopaneel met bureaustandaard. Zo wordt het een makkie om je mooiste foto op een originele manier in beeld te brengen!

2. VW Camper-fotolijst

Heb je altijd al een roadtrip willen maken? Of heb je een vriendin die hiervan droomt? Geef haar dan dit grappige VW Camper-fotolijstje. Hiermee laat je haar wens natuurlijk niet uitkomen, maar zo kan ze wel vast wegdromen over die bijzondere reis. Kies haar favoriete foto en plaats die in de voorruit van de fotolijst. Klaar is je cadeau!

3. Fotoluik met foto en tekst

Hét perfecte cadeau voor bijvoorbeeld een geboorte of huwelijk, is dit prachtige 2-delige fotoluik dat je naar eigen wens kunt ontwerpen. Plaats aan één kant van het fotoluik een mooie foto en aan de andere kant jouw persoonlijke tekst, zoals bijvoorbeeld de gegevens van het pasgeboren kindje of het bruidspaar. Zo’n uniek cadeau valt altijd in de smaak!

4. Postzegellijstjes

Heb je meerdere kiekjes die je graag kwijt wilt aan de wand? Ga dan eens voor deze leuke set fotolijstjes in de vorm van grote postzegels! Ze zijn uitstekend om bijvoorbeeld je vakantiefoto’s in te doen en geven een erg vrolijk effect aan je wand.

TIP: om de lijstjes nóg leuker te maken, kun je er met behulp van een whiteboard-stift leuke bijschriften op schrijven.

5. Polaroid-fotodisplay

Zoek je een leuk cadeau voor iemand die van retro houdt? Dan is dit gave Polaroid-fotodisplay een geweldig geschenk! De fotolijst heeft de vorm van een fotocamera, waar vier polaroids uit hangen. Maak het helemaal af door er echte old-school-kiekjes in te doen en je hebt een leuk en origineel cadeau!