Zoals jullie misschien al weten is de webshop Ditverzinjeniet uitgeroepen tot het Beste KadoWebshop 2015! Ditverzinjeniet heeft de leukste, grappigste en meest originele gadgets voor jong en oud. Je kan hier dus goed terecht voor je kado’tjes. Wij geven hier de leukste kadotips van deze webshop.

Muziek kussen

Ben jij ook zo gek op muziek dat je er geen seconde mee zonder kan? Of ken je een vriend(in) of familielid die hetzelfde heeft? Dan is het muziek kussen het ideale cadeau. Met dit kussen heb je ook geen last meer van je snurkende huisgenoten of een een kletsende peuter. Je bent helemaal gescheiden van de wereld af. Je kan de muziek kussen aansluiten aan je smartphone, MP3-speler, iPod, laptop of radio en zo je favoriete nummers laten afspelen!

Led shirt

Met dit originele shirt kan je iedereen versteld doen staan. Je kan namelijk 6 teksten programmeren die op je shirt zullen verschijnen! Het is ook mogelijk om de teksten later te veranderen, je blijft dus altijd plezier hebben met deze LED shirt. Nadat je er gebruik van heb gemaakt kan de shirt ook gewoon gewassen wordem. Hiervoor moet je eerst de LED-paneel eruit halen.

Mini stofzuiger

Eten tijdens het werk op kantoor of thuis achter je bureau doen we allemaal wel eens. Een lekkere cake, koekje of chocolaatje kan er altijd wel in, toch? De kruimels die dan overblijven zijn wel heel erg vervelend. Met de mini stofzuiger kom je daar gemakkelijk mee vanaf. Het werkt net als een echte stofzuiger en zodra de mini stofzuiger vol zit, hoef je alleen de deksel los te draaien en kan je zo al het vuil eruit gooien. Handig cadeau voor de liefhebbers van lekkernijen.

Gamago Coffee Mug

Grijpt jou kleintje ook altijd naar je koffie beker wanneer je aan het drinken ben? Geef dan deze leuke tuitbeker cadeau. De beker is geïnspireerd op de bekende koffiebeker van Starbucks. Je moet er natuurlijk geen echte koffie in zetten. Daar moet de kleine nog wel lekker een paar jaar voor wachten!

Touchscreen handschoenen

In de winter is het heel vervelend om je mobiel te gebruiken met handschoenen, je schiet er bijna niets mee op. Met de touchscreen handschoen komt ook daar een einde aan. De vingertoppen van deze handschoen zijn namelijk gemaakt van speciale stof wat het gebruik van een touchscreen mobiel mogelijk maakt! En ja hoor, je handjes blijven zeker warm.

Ben jij nog opzoek naar leuke cadeaus? kijk dan gauw op Ditverzinjeniet!