Een cadeau kopen voor een kind kan nogal lastig zijn. Kinderen hebben vaak al ontzettend veel speelgoed, waardoor het moeilijk is om iets leuks te kopen. Op de website van www.greetz.nl kun je naast de leukste kaarten ook terecht voor ontelbaar veel cadeaus voor kinderen. Zo vind je altijd een cadeau waar iemand anders niet aan heeft gedacht!

Nijntje bundel voor kleintjes

Wie is er niet opgegroeid met de vrolijke creatie van Dick Bruna? Nijntje is na al die jaren nog altijd razend populair. Deze verhalenbundels van Nijntje zijn het ideale cadeau voor kleinere kinderen. De drie boekjes zijn geschikt voor kinderen van nul tot vier jaar. Samen met de kleine kun je mooie momenten meemaken terwijl je voorleest uit een van de drie boekjes. Een aandenken om altijd te bewaren!

Doe-het-zelf knutselpakket

Voor een echt meisje is een sieraad het mooiste cadeau dat je kunt krijgen. Omdat diamanten nog wat gek zijn op jonge leeftijd, heeft Artzooka een leuk sieradenpakket bedacht, geschikt voor meisjes boven de vijf jaar. Met behulp van flesdoppen en blik maak je binnen korte tijd een ketting, armband of oorbellen. Daarnaast zit er ook nog een inspiratieboekje bij.

Voor de beginnende student

Na de middelbare school is het tijd voor een spannende periode: de studententijd! Je bent gewend dat je moeder lekker eten voor je maakt, maar nu is het tijd dat je zelf leert koken. Dan komt het studenten kookboek goed uit. Een student heeft vaak een beperkt budget, maar daar houdt dit boek rekening mee. Zelfs de meest onervaren kok kan met behulp van dit kookboek snel en goedkoop een heerlijke maaltijd op tafel zetten!

Alle cadeaus van Greetz.nl kunnen feestelijk worden verpakt. Als je vandaag bestelt, heb je het product morgen nog in huis. Daarnaast biedt Greetz de mogelijkheid aan om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het cadeau. Als het als cadeautje wordt verpakt kun je het direct geven. Ideaal!