Het vinden van een leuk kraamcadeau, dat vergt nou eenmaal wat tijd. Het liefst wil jij iets geven dat zich onderscheidt van andere geschenken! Met de geweldige kado’s van sjambra.nl heb jij in een mum van tijd iets gevonden!

 Scharrelsokjes

Sjambra1

Een kindje kan niet genoeg verschillende kleding krijgen. Niet alleen groeien ze als kool, maar zeg nou zelf: het is toch leuk om zo’n schattige baby aan te kleden? Wie diversiteit aan kleding belangrijk vindt, zal dol zijn op de scharrelsokjes. De zes sokjes, die ieder een eigen kleur hebben, worden origineel gepresenteerd als een pak eieren!

Dancing Queen

Sjambra2

Deze snoezige schoentjes zullen bij jongetjes niet in de smaak vallen, maar toveren ieder meisje om in een echte ‘dancing queen!’ De schoenen zijn volledig wit op een kroontje en de tekst ‘dancing queen’ na. Leuk voor elk klein prinsesje!

Leren en ontdekken

Sjambra3

De beste manier om de wereld voor het eerst te ontdekken, is uiteraard met een knisperdoek! Dit kleurrijke cadeau is uitgerust met leuke prulletjes, zoals een spiegel, knispergeluidjes en labeltjes voor urenlang speelplezier!

It’s a small… Carousel?

Sjambra4

Op dit vermomde muziekdoosje zitten is niet mogelijk, maar deze vrolijke draaimolen zal ieder kind verblijden met de melodie van ‘It’s a Small World’! Het gekleurde, houten molentje is kleurrijk geschilderd, gedecoreerd met schattige paardjes die rond blijven draaien!

Lekker luieren!

Sjambra5

Ieder kind verdient het om lekker weg te dromen in een luxe luierwieg. Gelukkig kan je dat gemakkelijk werkelijkheid maken, want deze geweldige wieg is niet duur! Naast deze leuke wieg (zie foto) komt dit cadeau ook met 25 luiers, twee paar babysokjes en een knuffeltje óf cupcake rompertje!