in

Kan je tegen je verlies?

De dagen worden weer korter, het wordt weer kouder buiten dus dan wordt het binnen des te gezelliger met een bordspel op tafel of op de grond. Moet je je hersenen kraken of ga je tactisch spelen? Met deze spellen zal je een hoop lol beleven.

Straten kopen en verkopen

Als je ruim de tijd hebt blijft Monopoly het leukste spel. Lekker geld uit kunnen geven en hopelijk heel rijk worden. In deze gemoderniseerde versie betaal je met euro’s. Hopelijk heb je straks een heleboel straten, hotels en huizen.

Leerzaam spellen

Met Squla leer je ook nog iets, want er zijn vragen in een heleboel categorieën. Van taal tot rekenen, van geschiedenis tot aardrijkskunde. Weet jij het nog? Er zitten vragen bij voor kinderen en voor volwassenen zodat het voor iedereen leuk is om te spelen.

Lenig?

Ben jij een beetje lenig? Dan komt het wel goed met jou en word jij vast en zeker de winnaar van Twister. Met je hand op blauw en met je voet op groen en dan moet je je evenwicht ook nog kunnen bewaren. Er zitten extra opdrachten bij deze versie zodat het nog leuker wordt.

Wie is de mol?

Volgde je dit programma op tv? Je kunt het nu thuis zelf gaan spelen. Wie is de mol en saboteert de boel? Samenwerken en elkaar vertrouwen is erg belangrijk in dit spel.

 

Woordenschat

Hoe groot is jouw woordenschat? En het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk dubbele woordwaardes en letterwaardes te scoren. Daag je medespelers uit en zorg dat je letters als eerste op zijn.

 

What do you think?

Wanneer geef je iemand bloemen?

Zwangerschapsverlof! Wat geven je collega’s?