Lampen zijn er in alle soorten en maten. Maar wij van eenkadovoor zouden natuurlijk deze blog niet schrijven als er geen speciale lampen waren. Lees daarom snel verder en laat je verassen door het licht!

Mysterieus in het donker

Licht kan soms heel betoverd zijn; de Glow Brick is daar het bewijs van. Overdag zou je zeggen dat het een rare kubus is, maar ‘s avonds gaat hij langzaam aan branden en veranderd de sfeer door de mysterieuze groenachtige kleur die het geeft. Een aanrader voor de dromers onder ons!

Sfeer in een potje

Licht kan gezelligheid creëren. De Sun Jar is daar het perfecte voorbeeld van! Deze bijna magische pot wekt energie z’n energie overdag op in de zon. In de avond komt hij tot leven en dient hij als perfect nachtlampje. Alsof er vuurvliegjes in zitten! De Sun Jar is in de kleuren geel en blauw te koop, dus bepaal zelf de sfeer!

Lichtshow

Pimp je bad met een onderwater lichtshow. Deze lamp heeft speciale LED-verlichting die ervoor zorgt dat je een ware disco in je bad beleeft. Natuurlijk is deze lamp veilig. Je kan de lamp aan en-uit zetten door middel van de schakelaar boven aan de lamp.

Plasma bol

Je kent misschien wel van de basisschool; de wetenschappelijk uitziende bal reageert op aanraking en geluid. Hij staat bol van de elektriciteit. Als je je vinger op de bal legt gaat er een soort bliksemschicht vanuit de kern van de plasma bol naar je vinger. Ook bij geluid reageren de stralen door feller op te lichten. Je hebt twee versies van deze coole bol; eentje die werkt via een stekker, de ander via een USB-kabel.

 

Vind je deze lampen nou te gek of ben je nog niet uitgekeken? Bezoek de website van Gadgethouse dan eens, daar hebben nog veel meer coole lampen en andere toffe gadgets!