Vanaf deze week vertellen wij je iedere week graag meer over de webshop van de week! En deze week is dat Liefwondertje! Benieuwd waarom zij webshop van de week zijn?

Er is een goede reden waarom Liefwondertje webshop van de week is; nog niet zo lang geleden hebben ze namelijk de award gewoon voor Beste Baby & Kind KadoWebshop! Niet alleen zijn wij onder de indruk, maar ook de klanten blijkbaar, want zij hebben er voor gezorgd dat ze de nummer één werden!

 

Liefwondertje is een webshop gespecialiseerd in het baby assortiment. Van het begin van de zwangerschap tot de geboorte van je baby tot de opvoeding va je kindje: bij deze lief uitstralende webwinkel kan je terecht voor tal van cadeaus die leuk voor baby’s!

 

In het assortiment tref je allerlei textiel, knuffels en leuke kraamcadeaus. Veel van deze producten kan je laten bedrukken met een naam. Zo geef je niet alleen een leuk en handig cadeau, maar ook iets persoonlijks! Verder staat Liefwondertje er om bekend dat ze de leukste kado’s hebben om bijvoorbeeld je (schoon)ouders te vertellen dat ze opa en oma worden! Bijvoorbeeld met een mooi hart, een lief rompertje of een leuke knuffelbeer!  Zelfs voor de aanstaande ooms en tantes hebben ze leuke kado’s, voor hen is het tenslotte ook heel bijzonders.

Als het aan de klanten van deze online winkel ligt heeft Liefwondertje terecht de award gewonnen. Ze zijn namelijk erg te spreken over de klantvriendelijke service! Voor al je vragen, kan je ze gemakkelijk bereiken en word je heel vriendelijk te woord gestaan. Ook worden je bestelling snel geleverd. Toch wel zo fijn als je een beetje aan de late kant bent met je aankoop bijvoorbeeld!

Dus ken jij iemand in je naaste omgeving die zwanger is of ben je op zoek naar een origineel kraamkado? Twijfel dan niet en neem een kijkje bij Liefwondertje