Het is al bijna weer Valentijn en dat betekent vaak dat je op zoek gaat naar een Valentijnsgeschenk. Stop nu met zoeken, alle originele en leuke geschenken hebben wij voor je opgezocht!

Chocolade hart met foto

Verras iemand met heerlijke chocolade in hartvorm als Valentijnscadeau! Je kunt ook nog eens een foto of tekst op de chocolade laten zetten! Het chocoladehart is er in drie smaken; melk, puur en wit. Er is een klein versie, die is €14,95, maar je kunt natuurlijk ook voor de grote gaan! De chocolade is gemaakt van Belgische chocolade, die bekent staat om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit.

Privé bioscoop

Een uitstapje cadeau is natuurlijk super tof! Zo hebben ze bij Kadopagina een uitstapje waarbij je een privé bioscoop hebt! Je bent circa 2 uur in de bioscoop en je kunt je eigen favoriete film kijken. Het is voor 2 personen €99,-. In Amsterdam is de bioscoop die je dan tot je beschikking hebt. Een romantisch avondje in het donker!

Rituals

Eigenlijk is alles van Rituals natuurlijk leuk om cadeau te geven, maar het allerleukst zijn toch wel de cadeaupakketten! In het Ayurveda pakket zit een lichaamsscrub, doucheschuim, douchepasta en een bodycrème. Het heeft een heerlijke geur en verzorgt je huid goed. Hiervoor betaal je slechts €27,50! Het mini Hammam-pakketje is ook leuk om te geven! Dit bevat Touch of Hammam bodycrème 30 ml, Hammam Olive Secret douchepasta 30 ml & Hammam Body Mud douchemodder 30 ml. En is slechts €9,95.