Ik zie wel eens reclames van fonq.nl voorbij komen, maar ik wist niet dat er zoveel leuke spullen te koop zijn! Van woonartikelen tot sportartikelen en zelfs aan de allerkleinsten wordt gedacht, want er zijn ook baby- en kinderspullen te kopen. Ik ben op zoek gegaan naar de leukste lifestyle cadeaus die je gewoon moet hebben!

Lief toch

Lief! verkoopt niet alleen spullen voor baby’s en kinderen maar aan de moeders wordt ook gedacht. Deze schattige tas kan als handtas worden gebruikt, maar kan ook als schoudertas worden gedragen. Met zijn handige vakken kan je er al je spullen in kwijt.

Hoor je me?

Koptelefoons zijn weer helemaal in, dus je kunt de oortjes weg doen en zo’n hippe koptelefoon op je hoofd zetten. Hij is in de knalkleuren paars en roze verkrijgbaar, maar als je iets minder wilt opvallen kan je hem ook in het zwart kopen.

Bloedbad

Wil je iemand de stuipen op het lijf jagen? dat gaat je dan zeker lukken met deze handdoek! Deze handdoek zit vol bloedvlekken en er zijn zelfs bloederige handen op zichtbaar. Wat is hier gebeurd?

Lichtpuntje

Het is deze tijd van het jaar heerlijk om een boek te lezen en je wilt natuurlijk ook weten waar je bent gebleven als je je boek dichtslaat. Dan is een boekenlegger erg handig en dat is deze zeker, want er zit een LED-lampje in zodat je zonder licht kunt lezen. Wil je nog even lezen in bed zonder je partner wakker te houden? Dat kan vanaf nu! De LED-lampjes laad je op via een USB-aansluiting.

Happy voeten

Deze vrolijke sokken maken je dag helemaal goed. Als je er naar kijkt wordt je namelijk erg vrolijk. Er zitten vier paar sokken in een mooie cadeau verpakking met vier verschillende designs. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten.