Over 16 dagen is het weer zover, Moederdag! Op die dag laten we allemaal zien hoeveel mama en oma eigenlijk voor ons betekenen. Even een momentje om hun te verwennen, het is hun dag. Elk jaar is het wel moeilijk voor mij om een cadeau te geven op die dag. Ik ben, zoals altijd, inspiratieloos. Voor de vrouwen maakt het die dag niet zoveel uit wat je eigenlijk doet, het gaat om het gebaar. Maar wat is er nou leuker om je moeder of oma een belevenis te geven? Een avontuurlijke, ontspannende of rustgevende belevenis zullen ze vast wel leuk vinden. Daarom heb ik een aantal mama belevenissen voor jullie op een rijtje gezet.

Ballonvaren

Is het een droom van je moeder of oma om een keer te ballonvaren? Dan is dat natuurlijk het fenomenale cadeau voor Moederdag! De ballonvaart duurt ongeveer 1 uur en na de landing zal er een champagne doop komen. Deze belevenis mag natuurlijk niet worden vergeten en daarom krijg je zelfs een vluchtcertificaat als leuke herinnering! Het leuke van ballonvaren is dat de windrichting en windsnelheid ervoor zorgen dat de landingsplaats nooit helemaal te voorspellen is. Elke ballonvaart is dus uniek! Als jouw moeder of oma een echte avonturier is, dan is dat het perfecte cadeau!

Saunadagje

Elke vrouw houdt er wel van; een saunadagje. Een hele dag aan niks denken en genieten in de 1500m2 luxueuze wellness ruimte. Dit heerlijke saunacomplex beschikt onder andere over drie sauna’s, een stoombad, binnen- en buitenbaden, verschillende ervaringsdouches, rust- en relaxruimtes, solarium (staand en liggend), fitnesscentrum, massagestoelen en een terras. Ga voor een heerlijk dagje weg en geniet van een complete ontspanningsdag.

High Tea

Zijn jouw moeder en oma meer van het kletsen, luxe sandwiches, thee en zoetigheden? Dan is een High Tea op Slot Zeist een belevenis wat echt bij ze past. De brasserie van Slot Zeist is de ideale plek voor een heerlijk High Tea. Tijdens de High Tea kun je heerlijk genieten van luxe sandwiches, een breed assortiment aan zoetigheden zoals muffins, petit fours en mini-gebakjes en natuurlijk onbeperkt thee! Slot Zeist ligt in een mooie, bosrijke omgeving. Na de High Tea zou je bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug kunnen maken. Kortom, heerlijk ontspannen en snoepen op een prachtige locatie!